Crvena zvezda otputovala u Jerevan: Udarne igle tima ostale u Beogradu

Problemi sa lakšim povredama uslovile su izostanak bitnih fudbalera sa revanša u Jermeniji

  • 6
FK Crvena zvezda - FK Pjunik

Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 19 časova igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Pjunika u Jerevanu, a Dejan Stanković ima određenih problema sa sastavom za taj meč.

Kao što je već poznato, Milan Rodić nije otputovao sa ekipom zbog suspenzije koju je zaradio u finišu prvog duela, kada je isključen nakon što je dobio dva žuta kartona.

Osim levog beka, Stanković na put nije poveo ni Aleksandra Pešića i Mirka Ivanića. Razlog izostanka dvojice standardnih ofanzivaca jesu lakše povrede koje su zadobili u prvom meču.

Ipak, to ne bi trebalo da predstavlja veliki problem crveno-belima, s obzirom da su u prvom meču stekli prednost od pet golova razlike koja im je već obezbedila nastavak puta ka Ligi šampiona.

Na spisku putnika su: Milan Borjan, Zoran Popović, Nikola Vasiljević, Nikola Stanković, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković, Nemanja Milunović, Stefan Leković, Marko Gobeljić, Kings Kangva, Gelor Kanga, Seku Sanogo, Slavoljub Srnić, El Fardu Ben, Nemanja Motika, Osman Bukari, Ibrahim Mustafa, Aleksandar Katai, Stefan Mitrović, Milan Pavkov i Ohi Omojuanfo.

Video: Momenat sa meča Zvezda - Pjunik koji niste videli: Igrač gostiju došao i pozdravio Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igi

    8. avgust 2022 | 12:27

    Moze i Gobeljic da ostane,..On i onako ide na izlet covek je placen da ide na ekskurzije,plata,prevoz, spavanje i tri obroka,milina.Ako igra:zuti, crveni i napolje. ILI Auto gol.

  • Mrcke

    8. avgust 2022 | 16:38

    Pesic udarna igla????????? DRVOOOOOO!

  • Mića

    8. avgust 2022 | 18:30

    Ha, ha, ha,.....Pešić udarna igla. Nikad smješnija vijest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA