≫ 

Zvezda časti sezonce: Odabrani mogu da gledaju revanš sa Pjunikom na Marakani uz jelo i piće

Crveno-beli odlučili da nagrade neke od najvernijih navijača

  • 2
Navijači Crvene zvezde, Delije Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Crvene zvezde igraće od 19.00 u utorak u Jerevanu meč protiv šampiona Jermenije Pjunika u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, koji će biti čista formalnost, pošto je u prvom meču Zvezda slavila sa 5:0.

Zvezda ove sezone igra lepo za oko, napadački, sa mnogo golova, a to je podiglo i interesovanje navijača, pa je na Pjuniku bilo preko 40.000 navijača, a očekuje se da za meč protiv Makabija iz Haife Marakana bude krcata i da će više od 50.000 navijača davati crveno-belima vetar u leđa za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Zvezda je ove sezone i na pragu obaranja rekorda po broju sezonskih ulaznica, pa je klub odlučio i da časti svoje navijače, tako što će odabrani sezonci imati priliku da gledaju revanš protiv Pjunika na Marakani, uz jelo i piće.

Klub je odlučio da prvih 75 sezonaca koji su obnovili karte dobije poziv za ovaj događaj, a takođe će uz njih biti i prvih 50 koji obnove sezonsku u ponedeljak i utorak.

Takođe, svako od njih ima i priliku da povede još jednu osobu sa sobom na ovo "zvezdaško druženje.

Podsetimo, meč između Pjunika i Zvezde na programu je od 19.00 u utorak.

Video: Momenat sa meča Zvezda - Pjunik koji niste videli: Igrač gostiju došao i pozdravio Delije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    8. avgust 2022 | 19:48

    Sta da gledam kada smo vec prosli

  • MILOŠ OBILIC

    9. avgust 2022 | 10:29

    Mozete mrzeti zvezdu ali na Marketingu nikad jači. To je dokaz koliko smao mladih i dece su na nasem stadionu. Pre par godina bila je misaona imenica dosvesti dete na stadion a sada je milina gledati ta nasmejana decija lica koji vole klub od malena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA