≫ 

Stadion "Radomir Antić" video jaku Slobodu: Užičani bolji od Mačve, Čivijaši se u Šabac vraćaju pognute glave

Nije mogla Mačva ništa konkretno da uradi na ovom meču

  • 0
Sloboda Užice, Mačva Šabac Foto: Telegraf.rs

Nije mogla Mačva da dođe do "brejka" u Užicu, a stadion "Radomir Antić" video je vrhunsku predstavu Slobode i pobedu od 2:1. Ruku na srce, rezultat je mogao biti i znatno ubedljiviji, ali čak i totalno drugačiji ukoliko se sagleda situacija iz drugog poluvremena.

Ponedeljak i satnica od 21 sata nisu baš idealni termin za odigravanje utakmice u Srbiji, međutim, stadion u Užicu je poprimio i oko 2.500 gledalaca koji su došli da isprate svoj voljeni tim. Naravno, oni koji su došli, imali su i dosta toga da vide.

Sloboda je već od starta pokazala da će Užice ove sezone biti neosvojiva tvrđava za mnoge klubove. Igrao se deveti minut utakmice kada je ekipa iz Užica postigla gol za 1:0, ali to nije ni bilo ono najgore za Šapčane, pošto je samo pet minuta kasnije i Đorđe Šušnjar pogodio za 2:0.

Već na startu je usledio hladan tuš za Mačvu, koja do poluvremena nije uspela da se povrati. Napadali su, ali je to bilo daleko od ikakve ozbiljnije prilike u ovom meču. Doduše, drugo poluvreme je bilo dosta drugačije, Mačva je malo konsolidovala svoje redove, pa su se smenjivali napadi na obe strane.

Sloboda je imala i prečku tokom utakmice, kada je sve moglo da bude rešeno, a odličnu priliku je imao i Đorđe Šušnjar koji je šutirao pokraj stative gola Filipa Samurovića. Ti promašaji nisu skupo koštali Slobodu, pošto je tek 93. minutu Mačva stigla do gola preko Luke Pejovića, posle odlične akcije.

Posle dva kola, Sloboda ima skor od jedne pobede i jednog remija, dok Mačva ima poraz i remi protiv Grafičara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Ne mora na stadion, može u od kuće: Komšija se razgolitio i sa prozora gleda meč Prve lige Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA