"Dobro sam, popravljam se iz dana u dan": Mihajlović presrećan posle povratka na klupu Bolonje

Ohrabrujuće izjave velikog Mihe

  • 1
Siniša Mihajlović

Foto: Danilo Vigo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović vodio je ekipu prvi put nakon što mu je ponovo dijagnostifikovana leukemija, a posle trijumfa nad Kozencom u Kupu Italije (1:0) poručio je da je sada bolje i da mu se stanje popravlja svakog dana.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije i selektor Srbije u prethodnih nekoliko nedelja boravio je u bolnici, ali je ispunio obećanje da će predvoditi Bolonju u prvom meču u novoj sezoni.

- Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da zaboravim na sve kad sam pored terena - izjavio je Mihajlović, a preneo Sportmedijaset.

Napadač Bolonje i reprezentacije Austrije Marko Arnautović pominje se kao novo pojačanje Mančester junajteda, pa je medije u Italiji zanimao Mihajlovićev stav na tu temu.

- Marko i ja često pričamo. Imamo poseban odnos i međusobno poštovanje. Ne znam da li ide ili ostaje, nije na meni da o tome odlučujem. Nadam se da će ostati jer nije ga lako zameniti, ali ako ode, biću srećan zbog njega - izjavio je Mihajlović.

Video: Navijači pevaju Mihi ispred bolnice: Emotivne scene iz Bolonje

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA