Partizan posle pet dana zatišja pozvao navijače na meč sa Kipranima

U 30 sekundi igrači crno-belih zatražili pomoć publike u najvažnijem meču u sezoni

  • 34

Otkako je minulog četvrtka porazom od AEK na Kipru (2:1), posle tri neuspeha vezana u domaćem takmičenju, taze prikucan još jedan "ekser u kovčeg", Partizan kao da se nalazio u stanju indukovane kome na svim nivoima. Ali, eto, danas se konačno pojavio nekakav sadržaj, bar nagoveštaj da se u četvrtak igra važna utakmica, vredna plasmana u plej-of Lige Evrope, ako je već prvenstvo izgubljeno a da nije ni počelo, i da u Humskoj 1 još postoji klub koji ima nekakve ambicije iznad ličnih interesa pojedinaca i njihovih klupi nedoraslih pulena.

Sadržaj, baš kao i trenutna situacija i atmosfera u i oko Partizana - smušen, mlohav, nikakav, štur, nedorečen i plitak. Tek poneka izjava najiskusnijih igrača, koji, kako se može čuti iz izvora bliskih klubu, ni sami ne znaju šta treba da rade na terenu, niti ko je "kapetan lađe" broda koji polako tone.

U srećno vreme, ne tako davno, pre samo godinu dana, taj isti AEK bi bio još na Kipru arhiviran sa tri ili četiri gola razlike, ali u ovo nesrećno navijači se tresu, jer ako Partizan spasava glavu u Nišu, izbegavši pukom srećom da primi sedam golova, ako ne šutne u okvir sa TSC i potom ga ispraši Novi Pazar, koji je pre dve godine kupio mesto u Superligi sa sedme pozicije u nižem rangu takmičenja - razloga za opravdani strah od epiloga ima na pretek.

Elem, u 30 sekundi, navijačima se prvo obratio kapiten Slobodan Urošević...

- Svesni smo da nije krenulo onako kako smo želeli, ali zato sada imamo priliku da sve preokrenemo i vratimo Partizan na evropsku šampionsku stazu...

Nadovezao se Bibars Natho.

- Braćo, budite uz nas jače nego ikada, da se borimo za crno-bele zastave, za Partizan - rekao je Izraelac, a nastavio Ljubomir Fejsa.

- Potrebni ste nam da poguramo parni valjak...

Potom i Rikardo Gomeš...

- Dođite na stadiona da nas podržite, za Partizan - poručio je napadač, nesvestan verovatno da će svi oni koji u četvrtak uveče i dođu kako bi sebi mazohistički priredili i preživeli Tantalove muke, izraziti svoj stav i prema onome što vide i prema onome ko je "instaliran" da te muke proizvede.

Valjda će i tom neuspelom eksperimentu uskoro doći kraj, što kaže naš narod - treča sreća.

Video: Bibars Natho postao Srbin: Kapiten reprezentacije Izraela se pohvalio srpskim pasošem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajdan

    9. avgust 2022 | 13:31

    Partizan ispada sutra iz Lige Evrope, a i LK ce biti upitna vrlo.Stolica ce dobiti sut kartu, a uprava VV ce i dalje ostati da unistava klub. Zivi bili i videli braco.

  • Neš

    9. avgust 2022 | 13:23

    Uprava NAPOLJE!

  • Mili

    9. avgust 2022 | 13:34

    Niste zasluzili . Vidimo se neko drugo leto. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA