Milunović veruje u Ligu šampiona: "Ne stajemo ovde, idemo ka grupnoj fazi"

Štoper je zadovoljan posle revanša u Jermeniji

  • 5
Nemanja Milunović Foto: FK Crvena zvezda

Nemanja Milunović je odmah po dolasku u Zvezdu zaigrao od starta u oba meča protiv Pjunika i pomogao je u onome što je njegov osnovni zadatak, da sačuva svoju mrežu.

Posle revanša u Jermeniji, istakao je da se već razmišlja o narednom meču, ali i plej-ofu Lige šampiona, gde Zvezdu čeka duel proti Makabija iz Haife.

- Imamo malo vremena da se odmorimo, pa razmišljamo o sledećoj utakmici u prvenstvu. Stiže potom i poslednja pred ulazak u Ligu šampiona. Ne stajemo ovde i znamo naš motiv. Idemo ka grupi Lige šampiona – počeo je Milunović.

Istakao je snažni štoper da se i pored ubedljivog rezultata iz prve utakmice, ekipa nije opuštala ni u revanšu, ali i naglasio da su svi igrači zaslužili svoje minute u crveno-belom dresu.

- Jesmo oslabljeni, ali bezbroj puta sam govorio da svaki momak koji je tu zaslužuje svoju minutažu. To su momci i danas pokazali. Izmenjen sastav, ali i pored tih 5:0, nema opuštanja. Drago mi je što smo bez primljenog gola prošli Pjunik. Radujem se zbog momaka koji su bili dostojna zamena našim povređenim igračima. Još jednom bih čestitao momcima prolazu u poslednju rundu kvalifikacija. Idemo malo da odmorimo i smirimo glavu, jer smo do sada bili skoncentrisani samo na Pjunik. Razmišljamo o prvenstvu i naravno o utakmici koja nas očekuje sledeće nedelje.

Napomenuo je Milunović da se ekipa već okreće meču protiv Voždovca, koji je na programu u subotu, 13. avgusta od 20 časova i 45 minuta na stadionu „Rajko Mitić“.

- Iskren da budem, ja volim da idem korak po korak. I posle pobede u Beogradu sam rekao da dolazimo ovde da maksimalno dobro odigramo utakmicu, bez primljenog gola. Drago mi je što smo pobedili i što je tako. Okrećemo se Voždovcu. Ne smemo potcenjivati nikog i gledamo našu igru. Prvo taj korak za vikend u prvenstvu, a potom i plej-of. Nadam se da ćemo se zajedno radovati Ligi šampiona.

Samo reči hvale imao je stameni defanzivac za navijače, kojih je bilo oko 150 u Jerevanu.

- Znam da su uvek uz nas, ali oni nas iznenađuju iz utakmice u utakmicu. Naravno, fantastična bude gde god da odemo. Čak su i ovde nadjačali navijače protivnika. Za njih se treba boriti i ginuti. Svaku utakmicu idemo na pobedu – podvukao je Milunović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soda

    10. avgust 2022 | 08:23

    Najveća rupa u zvezdi.da valja nešto ne bi se brže bolje vratio.

  • Rastko

    10. avgust 2022 | 07:55

    Grobar sam ali meni Zvezda oduvek delovala da je za grupnu ako ne i za višegrupnu fazu ...!!!

  • Rastko

    10. avgust 2022 | 07:57

    Ko ka grupnoj fazi ide taj ima i da stigne pa kome god da ga tamo digne USPEH JE TO !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA