≫ 

"Žele dušmani da uništiš se ti": Grmi Humska protiv uprave Partizana, Grobari rekli svoje!

Crno-beli imaju podršku od oko 10.000 navijača protiv AEK-a u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 35

Fudbaleri Partizana i kiparskog AEK-a igraju revanš meč 3. kola kvalifikacija za ligu Evrope, ulog je veliki, a tenzije još veće u Humskoj ove prijatne avgustovske večeri.

Prijatno je, ipak, samo vreme, ali nema dobrog raspoloženja negde oko 8.000 navijača prema aktuelnoj upravi kluba kojoj mahom svi kojima je Partizan pri srcu, žele da vide leđa.

Maltene od starta sezone vrhuška kluba je na udaru jer su se zaređali loši rezultati, tenzija se uvukla u tabor viceprvaka Srbije, što je dovelo do ogromnog nezadovoljstva navijača, koji su i pred meč sa Kipranima nastavili u istom tonu - pesmama protiv uprave.

Na južnoj trbini osvanula je i parola sledeće sadržine:

- Žele dušmani da uništiš se ti, al ne daju to, znaj, verni Grobari - piše u dva transparenta na udarnoj navijačkoj tribini stadiona u Humskoj.

grobari Foto: MN Press

Otprilike 10.000 navijača je trenutno uz ekipu Ilije Stolcie na stadionu, a protiv uprave, i videćemo kako će se to sve odraziti na reuzultat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bata

    11. avgust 2022 | 21:44

    Dok ne shvatite da ste trenutno ispod prosečan Evropski tim, nema vam pomoći. Niko nije kriv što imate nesposobnu upravu, loš sportski sektor, navijače kriminalce koji se međusobno bore za tržište narkotika i kao rezultat svega prazan stadion. Ljudima je sasvim jasno o čemu se ovde radi.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    11. avgust 2022 | 21:18

    Ко то жели да вас уништи? И шта вама фали на угодном 9-ом месту? Још далеко од зоне испадања...

  • Aleks@77🔴⚪️🔴

    11. avgust 2022 | 21:11

    Al ih je napalio pantic svaka mu cast 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA