Najneprijatniji meč za Vučelića i Vazuru: Čelnici Partizana u Humskoj dok stadion skandira "uprava napolje"

Oni su na loži i primorani su da slušaju sve što im skandira u Humskoj

  • 31
FK Partizan - FK Aek Larnaka

Foto: Nikola Tomić

Ekipa Partizana pokušavaju da se domognu četvrtgok kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a samim tim da dođu i do grupne faze nekog evropskog takmičenja. Protivnik im je kiparska ekipa AEK-a koja je slavila u prvom meču u Larnaki sa 2:1, pa je stoga i pred crno-belima veoma težak zadatak.

Već neko vreme, tačnije od starta sezone, dosta navijača Partizana je već bojkotovalo i upravu crno-belih, te su se neretko s tribina mogli čuti i kojekakvi povici upućeni vrhu kluba. Zbog takvih, kao i sličnih situacija, šuškalo se i o potencijalnom odsustvu generalnog direktora Miloša Vazure i predsednika kluba, Milorada Vučelića, sa večereašnje utakmice.

Međutim, obojica su se našli u loži kluba, kao i ostatak uprave crno-belih, čak iako su ih navijači dočekali raznim povicima i ove večeri u ovoj veoma bitnoj utakmici.

Video: Grobari vikali Uprava napolje pred meč sa AEK-om

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neša

    11. avgust 2022 | 22:16

    Partizan nikad goru upravu nije imao. Nikad se sportom nisu bavili, čisti hohštapleri.

  • Kalabic

    11. avgust 2022 | 21:30

    Cela UPRAVA NAPOLJE!!!

  • Soko

    11. avgust 2022 | 21:58

    Vučelićev crnogorski obraz je deblji od opanka.Mogu navijači da viču neznam koliko taj previše voli pare i fotelju da bi se povukao.Nema on ni stida ni obraza a kamoli savesti da shvati da mu u Partizanu više nije mesto.On je u politici za radi vlasti dovoljno naučio da ga ništa ne može potresti sem gubitka funkcije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA