≫ 

Šest minuta "ludila" u Humskoj: Muk, delirijum, pa neverica među navijačima Partizana

Nije ovo bilo lako da se isprati

  • 2
FK Partizan - FK Aek Larnaka

Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Partizana i AEK-a priredili su goleadu u Humskoj u samo šest minuta u drugom poluvremenu, koja je, nažalost po srpski klub, završena negativnim rezultatom po crno-bele. Od 51. do 57. minuta navijači u Humskoj doživeli su pravi pravcati "rolerkoster" emocija - muk, delirijum pa nevericu!

Sve je krenulo sa golom gostiju za 1:1, bio je to zapravo autogol Markovića koji je podmetnuo nogu u nameri da spreči pokušaj gostujućeg igrača da ugrozi gol crno-belih. Sve se završilo neslavno po Markovića i po Partizan.

Ali samo tri minuta kasnije, fenomenalni Rikardo je bio na pravom mestu u pravo vreme na perfektan centaršut Dijabatea i glavom doneo novu prednost Partizanu.

Slavlje posle gola se nije stišalo, a gosti su ponovo uzvratili, za nevericu u Humskoj. Faraž je u 57. minutu fenomenalnom solo akcijom uspeo da se izbori za poziciju, da šutira i da na kraju matira Popovića. Kiprani su tako došli do rezultata koji ih vodi u plej-of za prolaz u Ligu Evrope.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • И остаде мук

    11. avgust 2022 | 22:53

    До даљњег бојкотујем клуб.

  • 😂😂😂😂😂😂😂

    11. avgust 2022 | 22:58

    Ako taksiste nisi u stanju pobedit sta ces uopste ici dalje .....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA