≫ 

Saznajemo: Milošević i Vuković glavni kandidati da preuzmu Partizan

Ko će naslediti Stolicu?

  • 57
Savo Milošević Foto: MN Press

Partizan je, odmah po ispadanju iz kvalifikacija za Ligu Evrope, smenio trenera Iliju Stolicu, a sada se kao glavni kandidati za preuzimanje crno-beli nameću Savo Milošević i Aleksandar Vuković, saznaje Telegraf.

Stolica je od samog starta mandata bio nesiguran, a remi sa AEK-om i neuspeh u dvomeču sa Kipranima mu je definitivno cementiralo sudbinu.

Savo Milošević je bio dugogodišnji igrač Partizana, predvodio ga je sa klupe od marta 2019. do 2021. godine, a nakon toga je prihvatio posao u ljubljanskoj Olimpiji.

U slovenačkom klubu se zadržao četiri meseca i sada je bez posla, tako da se svrstao u najuži krug potencijalnih naslednika Stolice. Milošević je sa ekipom iz Humske uspeo da osvoji Kup Srbije.

Drugi kandidat je Vuković, takođe bivši igrač crno-belih, koji je sve svoje trenerske korake napravio u Legiji iz Poljske sa kojom je bio i šampion tamošnjeg šampionata.

Video: Drma mu se stolica: Navijači Partizana terali trenera posle poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    11. avgust 2022 | 23:53

    Niko normalan neće doći u Partizan na poziv Uprave bez obraza.

  • Pp

    11. avgust 2022 | 23:56

    Savo Milošević-čovek od reči hahaha...

  • Bojan

    11. avgust 2022 | 23:57

    Savo Milošević je bio u Partizanu i nije osvojio ništa, i ako je Partizan imao bolji tim nego sada. On nam nije potreban, već neko ko će pokrenuti ovaj tim, i dovesti još nekoliko kvalitetnih igrača

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA