≫ 

Jeziva scena: Pogledajte izbliza kako su vođe Grobara isponižavale fudbalere Partizana

Sramne scene podno južne tribine na kraju meča

Video: Da li su igrači Partizana sami skinuli dresove ili su im to tražili navijači?

Tužno je bilo biti navijač, a posebno igrač Partizana na kraju meča protiv AEK-a iz Larnake, gde su crno-beli u revanšu odigrali 2:2 i ispali iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Mučna atmosfera tokom meča, kulminirala je na samom kraju, kada su se na meti najvatrenijih pristalica sa južne tribine našli igrači.

Navijači su ih ponizili kao nikada do tada, terali su ih da skandiraju protiv uprave, što oni nisu želeli, a nakon toga su iskalili frustraciju na njima.

Svima je odmah jasno da su igrači pogrešna adresa iza iskazivanje frustracija, ali to vrhu južne tribine i nekim maskiranim huliganima pod fantomkama nije bio problem.

Igrači su kao i uvek došli da pozdrave navijače, a da su znali šta bi doživeli, verovatno bi pobegli u tunel glavom bez obzira.

Međutim, došli su, a tamo su dočekani kao neprijatelji, iako su verovatno dali ono najbolje što mogu.

Na kraju, kada su odbili da pevaju protiv uprave, usledilo je psihičko maltretiranje. Uz uvrede su vraćeni ispred tribine, gde su "postrojeni" i stajali kao pokisli, dok su se oko njih na atletskoj stazi nalazili i neki maksirani huligani koji su im pretili?!

Neverovatno je da i policija nije reagovala i privela i udaljila lica koja su sa fantomkama na glavama najnormalnije silazila na atletsku stazu i pretila igračima, dok im nije bio problem da tokom meča upadaju na tribine i tuku obične navijače na istočnoj tribini.

Na kraju su igrači morali da poskidaju dresove i da se posle "čitanja bukvice" goli, poniženi i pokisli upute u svlačionicu.

Tu nije bio kraj maltretiranju, pošto su im nakon toga navijači lupali na prozore i nastavili psihički da ih uznemiravaju.

Teško da postoji bolja reč da se opiše ovaj skandal, koji izbliza možete da vidite i u galeriji. Dno dna.

Partizan će posle ispadanja iz Lige Evrope igrati u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija, a protivnik će mu biti malteški Hamrun koji je iznenadio Levski u Sofiji.

Ceh za ispadanje platio je trener Ilija Stolica, koji je dobio otkaz, pa će crno-beli sa novim trenerom nastaviti sezonu. Za sada su dva najozbiljnija kandidata, Savo Milošević i Aleksandar Vuković, prema saznanjima Telegrafa.

Video: Pogledajte izbliza sukob Grobara sa policijom na meču sa AEK-om

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soklen

    12. avgust 2022 | 08:49

    Da je normalna drzava ovi ne bi bili na tribini. Pazi zasluzni navijaci maltretiraju fudbalere. To nema nigde u svetu. Igraci su glupi, zavrsis utakmicu, pravac svlacionica, navijaci ako su nezadovoljni nemoj da dolaze na utakmice. Pogotovo sto su ovo narkodileri i banditi. Pravi navijaci su uz svoj klub i kada gubi. Druga je stvar sada sto svako moze da igra fudbal, bude trener, jer je to ova politika omogucila. 90% fudbalera i trenera ne zasluzuje da bude deo superlige. Međutim u ovoj unazađenoj drzavi je sve moguce. Pogledajte fsirs, ko vam je predsednik trenerske komisije i ko izdaje licence. Covek nema dan trenerskog iskustva, postavljen za selektora mlađih kategorija, sklonjen posle par meseci. On vam takođe daje c, b, a, profi uefa licence, zamislite taj apsurd. Neko ko je igrao ligu sampiona i ligu uefa, treba da dođe kod njega da mu ovaj da licencu a on od igranja fudbala ima 70 utakmica u srpskoj ligi. FSS je kriv za ovakvo stanje u fudbalu. Talenata ima ali sa decom u omladinskim skolama ne rade pravi treneri vec oni koji su igrali fudbal do 16 godine za svoju ulicu, dobili licence i uce fudbal preko interneta. Daju vezbu deci, ne znaju za sta je ta vezba, ne znaju da obuce decu kako se postaviti u fazi odbrane, pogledajte drugi gol Aeka, onaj Vujacic nije znao gde je posao, odbrambeni igrac, totalno neobucen. Za sve su krivi savez i internet treneri poslusnici, koji se postavljaju da rade sa decom a nemaju osnovno fudbalsko znanje.

  • VoDovac

    12. avgust 2022 | 09:23

    Fotografija na kojoj je 260 krivicnih prijava i opet.se.dolazi na stadion?? Nas zakon smejurija..Tuzilastvo jadno,Mup.jos gori..tamo nema.ko ne surujue....i ovo je posledica ...

  • Sramota

    12. avgust 2022 | 08:58

    Evo dokaza da su huligani jači od policije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA