Saznajemo! Zlata vredan potpis na Marakani: Zvezda "blindirala" najvrednijeg igrača!

Strahinja Eraković produžio ugovor i obavezao se na vernost klubu do 2026. godine

  • 15
FK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Crvena zvezda je potpisala novi ugovor sa Strahinjom Erakovićem, koji se obavezao na novu četvorogodišnju vernost crveno-belima, saznaje Telegraf.

Eraković je dete Zvezde, prošle godine je eksplodirao i zavredio pažnju mnogih evropskih velikana, ali je Zvezda odbila brojne ponude za njega i odlučna je da on ostaje najmanje dok ne prođu evropske kvalifikacije, a ukoliko bi se ušlo u Ligu šampiona, onda ima rezona i da ostane, jer će se u kasu kluba sa Marakane od UEFA prihoda sliti najmanje 30 miliona evra, pa ne mora da prodaje najbolje igrače.

Zvezda je ozbiljno pojačala konkurenciju na štoperskim pozicijama, pošto je letos stigao Nemanja Milunović, koji je odmah doneo i kvalitet, a u jednom navratu gledali smo i na terenu i Milunovića i Erakovića i Dragovića u liniji sa tri štopera.

Zvezda je ovim potpisom napravila veliki posao, jer je "blindirala" tržišno najvrednijeg fudbalera u ovom trenutku, za koga na Marakani očekuju više od 10 miliona evra prihoda kada ga budu prodali.

Video: Mrkela: Odbili smo ponudu za Erakovića, Gobeljić je naš desni bek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CZ

    12. avgust 2022 | 11:42

    Bravo...👏👏👏

  • Rasomon

    12. avgust 2022 | 12:18

    Odlican potez. Erakovic izrasta u vrhunskog igraca i svakim danom sve je bolji. Vrlo je zahvalan igrac jer pored pozicije stopera moze da igra i lijevog i desnog beka!

  • sulejman

    12. avgust 2022 | 12:44

    Bravo tako radi pravi klub

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA