Preuzmi bonus i isprati novi "Golgeterski rat": Počinje La Liga i trka Levandovskog i Benzeme

Ovog vikenda počinje i španska La Liga, a sportska kladionica Meridian donosi najveće kvote na planeti za jednu od najjačih liga na svetu

  • 6
Meridian Foto: Meridian

Avgust je više nego uzbudljiv mesec za sve ljubitelje fudbala, a nakon starta Bundeslige, Premijer lige, kao i Lige 1, stiže nam i La Liga!

Istina je da "vanzemaljci" Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi ne igraju više na španskim travnatim terenima, ali zato je sada na pomolu novo rivalstvo - Karim Benzema vs Robert Levandovski.

Dolaskom Levandovskog, Benzema je ponovo dobio "pravog" konkurenta za trku najboljeg golgetera, i baš kao nekada Mesi i Ronaldo, njih dvojica vodiće veliku borbu za priznanje najboljeg. Štaviše, to je možda trenutno i glavna tema, čak i važnija od one ko će biti novi šampion.

REGISTRUJ SE - PREUZMI 2.000 RSD BEZ USLOVA!

U to ime, sportska kladionica Meridian pripremila je najbolju ponudu, ali i najveće kvote za La Ligu!

Bukmejkeri najbolje kladionice u regionu blagu prednost daju Poljaku, te kvota da će on biti najbolji strelac španskog šampionata iznosi 2.90, dok je kvota na francuskog napadača 3.00.

Prema ponudi u Meridianu, svim ostalim fudbalerima daju se daleko manje šanse da se umešaju u trku dvojice "neprikosnovenih", pa su na primer prvi pratioci Vinisijus Žunior sa kvotom 15, i Pjer Emerik Obamejang sa kvotom 17.

A, kada se radi o šampionskoj trci... Jasno je da je Real Madrid blagi favorit da ponovo postane šampion, kvota iznosi 2.20, a odmah iza "kraljevića" nalazi se Barselona, koja se tokom poslednjeg prelaznog roka i te kako pojačala.

Na "Kamp nou" stigli su: Frenk Kesi, Andreas Kristensen, Rafinja, Žil Kunde i najvažniji od svih – Robert Levandovski!

Katalonci ne zaostaju po kvalitetu za Realom, ali ipak daju im se nešto manje šanse sa kvotom 2.35.

Atletiko Madrid viđen je kao treći favorit – svakako ne treba otpisivati četu Dijega Simeonea, ali objektivno bilo bi veliko iznenađenje kada bi bilo ko osim Reala ili Barse podigao trofej što odražava i kvota 6.90.

REGISTRUJ SE - PREUZMI 2.000 RSD BEZ USLOVA!

Dakle, dve stvari su sigurne - u Španiji nas čeka prava fudbalska "ludnica", a u Meridianu vrhunska ponuda i najveći bonus za online klađenje!

Recept je jednostavan - registruj se na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji, uz promo kod Telegraf i preuzmi 2.000 RSD bonusa!

Jedan klik je dovoljan da odmah automatski preuzmeš 1.000 RSD, a ako istog dana deponuješ 200 RSD na nalog stiže dodatni bonus – još 1.000 dinara za online klađenje.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anika

    12. avgust 2022 | 18:54

    Ne odbijam ni jedan bonus,pogotovu kada su kvote vrhunske,kao sto je uvek slucaj u Meridianu.

  • mateo

    12. avgust 2022 | 18:11

    Vala dobio je Benzema ozbiljnu konkurenciju po pitanju najboljeg strelca sezone

  • Ilija42

    12. avgust 2022 | 15:43

    Kvota na Levandovskog je odlicna ,i da padnem tiket zbog njega nece mi biti zao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA