≫ 

Zvezdi odložen još jedan meč u Superligi, sve je podređeno uspehu šampiona u Evropi

Čukarički izašao u susret crveno-belima, kao i Vojvodina nedavno

  • 21
FK Crvena zvezda, FK Kolubara

Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde odmoriće između dve utakmice sa Makabi Haifom, neće imati zakazan duel u Superligi, jer je ekipa Čukaričkog izašla u susret crveno-belima da se meč 7. kola domaćeg šampionata odloži, prenosi Mozzartsport.

Zvezda je tražila i dobila je i ovo odlaganje, to je već drugi put od početka sezone da šampion Srbije prolongira meč Superlige zbog obaveza u Evropi, pošto je to već učinila za meč sa Vojvodinom u okviru 4. kola šampionata.

Termini odigravanja oba derbija biće naknadno određeni.

Crveno-beli će na ovaj način imati više vremena za pripremu revanša sa Makabijem iz Haife u Beogradu iako čudi ovakav rezon odgovornih na Marakani s obzirom na to da Stanković na raspolaganju ima toliko kvalitetnih opcija, posebno za domaći šampionat u kojem Zvezda, praktično, nema pravu konkurenciju. 

Derbi meč 7. kola između Čukaričkog i Crvene zvezde je trebalo da se igra u subotu 20. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žika Živac

    12. avgust 2022 | 19:10

    Tako i treba, jedini klub koji brani čast srpskog fudbala! 💪

  • G

    12. avgust 2022 | 19:21

    Umesto da posalje klince na teren da se dokazuju, uz par standardnih prvotimaca, vi odlazete utakmicu. Sta se glupirate vise. Svi veliki timovi u Evropi igraju utakmice na svaka 3,4 dana i nikad ne odlazu. Kolike pare primate ima svaki dan da igrate babe jedne. Ali ne moze da se posalje drugi tim na teren, mora svaka utakmica da se pobedi, samo u nasoj ligi poraz ili nereseno ne sme da se desi...

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    12. avgust 2022 | 19:22

    Па тако и треба, јер зна се ко репрезентује наш фудбал и узима бодове за коефицијент, а ко не уме да преплива или препешачи неку Малту...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA