Zvezdin meč odložen, ali Makabijev nije: Izraelci stižu u Beograd bez odmora

Dobre vesti za crveno-bele

  • 3
Makabi Haifa Printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde imaće odmor između gostovanja Makabiju u Haifi i revanš utakmice u Beogradu u okviru plej-ofa Lige šampiona, ali Izraelci taj luksuz neće imati.

Šampionat Izraela još uvek nije počeo, a prvo kolo igra se za vikend između prve i druge utakmice plej-ofa kvalifikacija za najelitnije evropsko takmičenje.

Upravo iz tog razloga iz Makabija su zatražili odlaganje susreta prvog kola koji bi trebalo da igraju protiv Bneja Sahnina, ali taj zahtev je odbijen.

Zvezda je imala tu sreću da Čukarički izađe u susret crveno-belima i pristane na odlaganje, te će izabranici Dejana Stankovića revanš meč za ulazak u Ligu šampiona dočekati odmorniji od svojih rivala.

Prvi meč na programu je u sredu u Haifi, dok će se revanš odigrati šest dana kasnije na stadionu "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    13. avgust 2022 | 08:48

    To uopšte nije luksuz. Trebali smo igrati sve utakmice. Nije trebalo odložiti ni protiv Voše. Uigravati ekipu i navikavati ih na igre kao u Evropi: svaki treći dan. Samo tako možemo parirati velikanima evropskog fudbala.

  • Pop

    13. avgust 2022 | 10:23

    Ima dva tima, vec osvojila titulu, odlaže gostovanja na banovom brdu i novom sadu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA