≫ 

Prva izjava Filipa Kostića po dolasku u Juventus: "Uživanje je igrati sa Vlahovićem"

Srpski fudbaler kaže da nije bila teška odluka da pojača torinski klub

  • 0
Fudbal Srbija - Portugal Foto: Nikola Tomić

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić potpisao je ugovor sa Juventusom do 2026. godine, a za klupski kanal italijanskog tima poručio je da je napravio ključan korak u karijeri i da jedva čeka da i u dresu "stare dame" zaigra sa reprezentativnim kolegom Dušanom Vlahovićem.

Doskorašnji fudbaler Ajntrahta rekao je da je već pričao sa Vlahovićem o novoj ekipi, a da ovaj transfer smatra ključnim korakom za nastavak karijere.

- Nije teško reći ''da'' Juventusu. Mislim da bi ovo mogao biti odlučujući korak za moju karijeru, naporno sam radio da bih došao ovde. Mislim da zaslužujem da budem u Juventusu. Za ovakav klub uvek je pravo vreme. Već sam razgovarao sa Dušanom, srećan sam što je deo tima. On je jedan od najboljih napadača današnjice, uživanje je igrati sa njim - izjavio je Kostić.

Kragujevčanin je najavio da može da pomogne Juventusu asistencijama po kojima je bio prepoznatljiv u Frankfurtu.

- Mogu da donesem kvalitet i asistencije, daću sve za ekipu i radiću ono što trener zahteva od mene i što je najbolje za tim. Veoma sam srećan što sam ovde i navijačima mogu samo da poručim - vidimo se uskoro na terenu -  istakao je srpski fudbaler.

Video: Bojica Nikčević snajperski po Radničkom, pogledajte kako su gosti poveli na Čairu

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA