Jezivo! Huligani poslali strašne poruke ženi kapitena Partizana, ona ih javno objavila na Instagramu

Supruga Slobodana Uroševića našla se na meti "internet huligana" koji su vrećali i nju i kapitena crno-belih

  • 96
FK Partizan - FK Aek Larnaka Foto: ATA Images

Nije bilo lako igračima Partizana posle ispadanja od AEK-a iz Larnake, pošto su svi, na čelu sa kapitenom Slobodanom Uroševićem, bili "na ribanju" kod vođa Grobara, od kojih su neki i sišli na atletsku stazu i unosili su im se u lice.

Ali, nije bilo lako ni njihovim najbližima, a na meti navijača Partizana našla se i supruga kapitena crno-belih, Iva.

Prema određenim glasinama ona je verbalno napadnuta i na stadionu, navodno zbog toga što se ona i Urošević privatno druže sa porodicom Borjan, kao i sa Markom Gobeljićem i njegovom suprugom.

Posle meča našla se na meti navijača Partizana na Instagramu, gde su je najstrašnije izvređali i nju i Uroševića, što je ona i objavila na svom profilu javno,

- Ponosna sam na tebe i na to što si moj. Najmračnije je pred svitanje, drži me za ruku, pobedićemo sve - napisala je Iva uz fotografiju na kojoj je sa svojim suprugom, a onda pokazala i uvrede koje je dobila.

- Je*** ti on majku i tatu i sve po redu ku***. Je*** ti i pokojnu babu. Mrš k*** iz Partizana, i ti i on - napisao je jedan od njih.

Potom je još jedan takođe objavio strašne uvrede uz zahtev da se i ona i Urošević gube iz Partizana, a čak je taj isti profil pokušao i da je pozove.

Pretnje Iva Urošević Foto: Instagram.com/iva_______________/

- Sva sreća pa sam ja jedna voljena i maksimalno zaštićena osoba, pa me ovakve stvari ne mogu pogoditi previše, ali na ovo ne treba da se ćuti. Ovakve osobe treba pokazati javno. Nemate pravo da ovo radite, iako vam se čini, pošto u ovoj zemlji zakona nema, nemate pravo - napisala je Iva, a zatim se osvrnula i na navijače koji pružaju iskrenu podršku igračima Partizana.

- Ne želim da previše pažnje poklonim onoj manjini koja zadaje udarce ispod pojasa, već da zahvalim svim divnim ljudima i pravim navijačima, koji nam već četiri i po godine pružaju podršku kakvu svaki sportista priželjkuje! Hvala na lepim rečima, bodrenju i hvala na podršci onda kada je bila najpotrebnija - poručila je supruga kapitena Partizana, koja važi za jednu od najlepših žena srpskih fudbalera.

Video: Maltretiranje igrača Partizana pred Jugom: Grobari ih terali da pevaju pesme protiv uprave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    13. avgust 2022 | 09:06

    Igraci idu kod navijaca ? Pa navijac ne bi smeo da se obrati igracima, osim ako zeli autogram? Ko uopste dozvoljava polemiku sa navijacima ?

  • 112

    13. avgust 2022 | 08:49

    Pitam se samo koj normlan igrac zele da igra u ovakvom klubu... ovo je nivo seoske lige. Iskrenu najgori fudbal u evropi

  • Мрав

    13. avgust 2022 | 08:47

    Србија се страшно разболела, Србијо поведи рсчуна, почињи ЗАБРАЊИВАТИ "НАВИКЕ " СА ЗАПАДА!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA