Nove mučne scene u srpskom fudbalu: Navijači Radničkog postrojili igrače, vođa vikao na njih, došla i policija

Nove mučne scene u srpskom fudbalu:

  • 21
FK Radnički Niš

Printskrin: Youtube/South Media

Mučne scene gledamo ovih dana u srpskom fudbalu, a posle skandala u Humskoj, kada su Grobari postrojili i maltretirali igrače Partizana zbog ispadanja od AEK-a iz Larnake, slična scena viđena je i u Nišu.

Tamo su navijači Radničkog, posle poraza od Novog Pazara od 3:1 na Čairu, negodovali protiv svojih igrača tako što im je jedan od njih "očitao bukvicu".

Igrači su prišli tribini, nemo su posmatrali dok je jedan od navijača vikao na njih, ali se odmah iza njih pojavio kordon policije, koji je za svaki slučaj prišao blizu.

Sa tribina je moglo da se čuje i kako neki navijači viču "skidajte dresove", ali igrači to nisu uradili i brzi su se uputili ka svlačionici.

Pogledajte i video te situacije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Soklen

    13. avgust 2022 | 08:41

    Da je ovo normalna drzava, igraci bi posle zavrsetka utakmice otisli u svlacionicu. Mnogo je dopusteno tim narkodilerima i bitangama. Druga je stvar sto pogresni ljudi vode fss, trenersku organizaciju, klubove.

  • Vitez Koja

    13. avgust 2022 | 08:15

    Navijači mogu da zvižde, da pevaju, da tapšu, ali ova praksa postrojavanja igrača od strane nekih ćoškastih lobanja, mora da se prekine pod hitno.Tu prvenstveno mora da reaguje klub, kao i policija da zaštiti igrače.

  • Miloš

    13. avgust 2022 | 08:26

    Navijači Radničkog,njih 10 sa prosekom godina 15 postrojava igrače od 25-30 godina!Strašno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA