Šok u Torinu zbog Saše Lukića: Srbin digao pobunu, odbio da igra utakmicu

Srpski reprezentativac zahteva transfer u Romu

  • 4
Saša Lukić

Foto: Tanjug/AP

Italijanski list Tutosport iz Torina, piše da je fudbaler i kapiten Torina, srpski reprezentativac Saša Lukić, digao pobunu u klubu i da želi da ode iz kluba.

Ovaj list je na svoju naslovnu stranu stavio Lukića pod naslovom "šok". Srpski reprezentativac je ljut na upravu kluba što mu nije dala novi ugovor, kao što je i obećano, kako navodi ovaj list, takođe se i zasitio u ovom klubu, gde je stigao još pre šest godina iz Partizana, a želi i novi izazov i ima dobre ponude, među kojima posebno preferira ponudu Rome.

Ovaj list navodi da je Lukić digao pobunu u klubu, da je razgovarao sa trenerom Igorom Jurićem, i da mu je poručio da više ne računa na njega, pa ga sigurno otpisan baz za otvaranje Serije A protiv Monce.

Lukić svakako ima ugovor do 2024. godine, pa ostaje pitanje kako će Torino da reši ovaj problem, pošto je Lukić poslednjih godina možda i najbolji igrač ovog kluba.

Nedavno je u Torino stigao Nemanja Radonjić, koji će sudeći po pripremama i debiju odlično da se snađe u redovima Bikova. Radovao se tome sigurno i selektor Dragan Stojković Piksi, koji bi imao sjajan srpski tandem u istom klubu, ali će najverovatnije već ovog leta doći do njihovog razdvajanja, ukoliko uprava kluba ne pronađe rešenje.

Tutosport je takođe u tekstku žestoko iskritikovao upravu kluba da godinama povlači loše upravljačke poteze, a posebno predsednika kluba Urbana Kaira, koji je navodno i glavni razlog Lukićevog nezadovoljstva.

Torino sezonu počinje u subotu od 20.45 mečom protiv Monce na gostovanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tuttosport (@tuttosport)

Video: Saša Lukić ugostio Telegraf u Torinu: O Vlahoviću, idolu Modriću, Zvezdi i Partizanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    13. avgust 2022 | 11:55

    Lukić, Maksimović su po meni 2 najpodcenjenija igrača...Lukić kao box 2 box igrač a Maksimović kao radilica koji obavlja posao koji se generalno možda samo u Bundesligi vrednuju...Trčanje, uklizavanje, borba i duel igra...

  • Gk

    13. avgust 2022 | 15:13

    Saša Lukić MAESTRO

  • Zeka

    13. avgust 2022 | 11:12

    Ma sedi tu gde jesi i to ti je mnogo kako igraš.Kakva Roma.Nikad od tebe neće biti fudbaler.Još kad vidim da te Stojković poziva u reprezentaciju, to znači da smo dotakli dno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA