Navijači Slobode skandirali "Lalate, Turčine" i prekinuli meč: Borac poražen u Tuzli

Neuspeh Banjalučana ostao u senci uvreda zbog kojih je prekinut meč

  • 6
Nenad Lalatović Foto: Youtube - Printscreen - FK Borac Banjaluka

Fudbaleri Borca iz Banjaluke poraženi su na gostovanju u Tuzli od Slobode rezultatom 2:0, a meč je obeležilo i pogrdno skandiranje domaćih navijača na račun trenera gostiju Nenada Lalatovića.

Stadionom u Banovićima, tokom prvog poluvremena, odjekivala su pogrdna skandiranja "Lalate, Turčine, napuši se k*****e", a osim trenera banjalučkog kluba vređao se i član Predsedništa Bosne i Hercegovine Milorad Dodik.

Zbog toga je glavni sudija meča Luka Bilbija morao da prekine meč, dok je spiker domaćeg kluba upozorio navijače da prekinu sa takvim skandiranjem kako bi se utakmica privela kraju bez pražnjenja tribina.

Sloboda je savladala Borac golovima Elveda Mehmedovića, koji je bio dvostruki strelac i tako naneo drugi poraz Banjalučanima u novoj sezoni.

Video: Lalatović pao na kolena posle pobede: Pogledajte slavlje trenera Radničkog 1923 na kraju meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    13. avgust 2022 | 20:27

    pa i u pravu su tuzlaci. Ovaj je dosao da borac unisti po necijem naredjenju..ko tone vidi slijepac je.terajte ga dok niste pali u borbu za opstanak..

  • Todor od Stalaća

    13. avgust 2022 | 21:00

    E ovo mi je vrh kad Tuzlaci nekog nazivaju Turčinom.😀 A ovim vajnim Srbima kojima su bliži mudžahedini od svojih, želim bratimljenje sa Naserom Orićem.

  • Miki

    13. avgust 2022 | 20:24

    Bravo Slobodo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA