≫ 

Kataklizma Ronalda i Junajteda kakva se ne pamti: Primili 4 za poluvreme, De Hea se brukao

Neverovatno šta se dešava sa slavnim engleskim klubom

  • 12
Bruno Fernandeš, David de Hea, Fred, Mančester junajted Foto: Paul Terry / Zuma Press / Profimedia

Očekivali su navijači Mančester junajteda da će konačno sunce obasjati "Old Traford" i fudbalere njihove ekipe, ali će do tih sunčanih dana morati još da sačekaju. Sada se nad njihovim voljenim klubom nadvio crni oblak, i iz kola u kolo postaje sve tamniji i kišovitiji, a ove subote prava kiša golova viđena je u režiji fudbalera Brentforda za samo 35 minuta meča. Junajted je doživeo još jedan poraz u sezoni, ovoga puta 4:0.

Da će Junajted biti demoliran na poluvremenu moglo se naslutiti već u 10. minutu kada je Džošua Dasilva uputio slabašan udarac sa oko 20 metara, a David de Hea je, umesto lake intervencije, gotovo ugurao loptu u svoju mrežu za šokantnan početak meča.

Nova greška De Hee viđena je već u 18. minutu, kada je španski čuvar mreže dodao loptu Kristijanu Eriksenu na ivici svog kaznenog prostora, bez da obrati pažnju na to što Danac ima protivnika na svojim leđima. Eriksen je izgubio loptu od svog zemljaka Matijasa Jensena, koji je povisio rezultat na 2:0.

Ni treći gol nisu primili fudbleri Junajteda zahvaljujući preteranom umeću domaćih, već više svojom greškom. Bio je to korner, nakon kog je Ajvan Toni na drugoj stativi vratio loptu na prvu, a tamo se najbolje snašao Ben Mi, iskoristio potpunu dekoncentrisanost fudbalera Junajteda i sa jednog metra udaljenosti postigao i treći gol za svoju ekipu.

I tu se Brentford nije zaustavio, pošto je do kraja prvog poluvremena gol postigao i Brajan Mbeumo, koji je nakon kontra-napada matirao De Heu.

Tako je Brentford za svega 25 minuta igre, u intervalu od 10. do 35. minuta, postigao četiri gola i osramotio četu Erika ten Haga.

Imaće Holanđanin mnogo posla pred sobom u Junajtedu, ako vlasnici kluba uopšte budu imali strpljenja. Ovakva igra Junajteda nije nešto što je normalno i što će se duže vreme trpeti.

Video: Gordan Petrić o dolasku u Partizan: Teška je situacija, neću da izmišljam toplu vodu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA