Piksi gledao otvaranje Serije A: Milan pobedom krenuo u odbranu Skudeta

Atalanta na otvaranju slavila na gostovanju Sampdoriji

  • 0
Milan Foto: Tanjug / AP

Fudbaleri Milana savladali su Udineze rezultatom 4:2 na otvaranju Serije A, u utakmici koju je sa tribina posmatrao Dragan Stojković Piksi.

Mogao je selektor srpske fudbalske reprezentacije da uživa u fudbalu, pošto je već od drugog minuta počelo sa golovima. I to u mreži Milana, pošto je pogodio Rodrigo Bekao.

Ipak, ta prednost gostiju iz Udina nije dugo potrajala, svega devet minuta. Toliko je bilo potrebno aktuelnom šampionu da izjednači, a to je učinio Teo Ernandez pogotkom iz penala.

Samo četiri minuta kasnije Ante Rebić je iskoristio dobar centaršut Davidea Kalabrije i preokrenuo rezultat, ali je novi šok za domaće navijače stigao u nadoknadi prvog poluvremena kada je Masina poravnao na 2:2.

Ante Rebić Foto: Tanjug / AP

Iako su primili gol u polsednjim trnucima prvog dela igre, nije trebalo puno "rosonerima" da se dozovu sebi, pa su već u prvom mintuu nastavka preko Brahima Dijaza uspeli da dođu u novu prednost.

Da finiš susreta Milan dočeka u miru pobrinuo se Ante Rebić, koji je drugim svojim golom postavio i konačnih 4:2.

Kao što ste već mogli da pročitate, meč je sa tribina pratio i Dragan Stojković Piksi, a očekuje se da večeras sa tribina posmatra i meč Monce i Torina, gde će se u startnoj postavi gostiju naći Vanja Milinković-Savić i Nemanja Radonjić.

Od 18.30 odigran je i meč Sampdorije i Atalante, a slavili su gosti rezultatom 2:0.

Video: Ovacije za Piksija na Čairu: Nišlije dočekale legendu tamo gde je sve počelo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA