Šok snimak iz komšiluka: Bivši napadač Rada i OFK Beograda pretukao radnika benzinske pumpe!

Sve se odigralo na jednoj benzinskoj pumpi na magistralnom putu Modriča - Šamac

  • 5
Petar Jelić, FK Rad Foto: MN Press

Bivši fudbaler Rada, kao i nekolicine evropskih i svetskih klubova, Petar Jelić (35) dospeo je u centar skandala, pošto je u Modriči pretukao radnika na benzinskoj pumpi, prenose tamošnji mediji!

Kako se navodi, Jelić je prvo verbalno, a potom i fizičko napao radnika pumpe Jovana Borojevića, samo zato što mu zaposleni nije dozvolio da uđe u kockarnicu nakon isteka radnog vremena koja se nalazi u sklopu tog objetka.

Sve to je potvrdio i sam Borojević u razgovoru za "BN" televiziju, gde je do tančina objasnio šta se desilo.

- Zamolio sam ga fino i ljudski, ali on je zvao gazdu pumpe da bi dobio dozvolu. Ne znam da li ju je dobio, ali u jednom trenutku mi je telefon ponudio da ja razgovaram sa gazdom, što sam odbio i opet mu nisam dao da uđe - rekao je izvesni Borojević, pre nego što je nastavio.

- On je završio razgovor, a meni je opsovao majku i poručio da će me polomiti. Ušao je u pult, hvatao me za majicu i udario mi šamar. Nazvao sam policiju, a on je došao i gurnuo me. Čak i kad je policija pozvana, on je počeo da me udara, hvata prstima za lice, grebao me, imam te dve manje ogrebotine - priča napadnuti radnik.

Policija je ubrzo reagovala i odvela je bivšeg fudbalera i reprezentativca Bosne i Hercegovine, protiv koga će se najverotvanije pokrenuti i postupak.

Jelić je u karijeri igrao za Modriču, Nirnberg, Karl Cajs Jenu, OFK Beograd, Volgu, Dinamo Tbilisi, Novi Pazar, Gvandong i Rad. Ostao je upamćen i kao fudbaler koji je na jednoj utakmici u Superligi uspeo da postigne čak pet golova.

Video: U Lučanima Bojović vs Štulić 2:2: Mladost se u 93. sa penala spasila poraza od Radničkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    14. avgust 2022 | 10:53

    Da je bio fudbaler kakav je sileđija, gdje bi mu kraj bio.

  • Cvele

    14. avgust 2022 | 11:02

    Politicka nemeštaljka jasno ko dan

  • Salvatore

    14. avgust 2022 | 15:49

    Neiskusan radnik pumpe....to se lepo odalji i uzme crevo s benzinom,ovaj kad pridje polije ga i izvadi upaljac pa da vidim dal bi smeo sta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA