≫ 

Stižu milioni u Humsku: Polufinalista Lige šampiona kupuje Sadika, Partizan dobro zarađuje

Ovo bi moglo da bude i za ekipu Partizana, ali i Almerije

  • 36
Umar Sadik, FK Almerija

Foto: Profimedia

Otkako je Umar Sadik otišao iz Partizana, bilo je samo pitanje kada će ga Almerija unovčiti za mnogo veću cifru. Nigerijac je u Španiji pružio odlične partije i veoma brzo je privukao pažnju velikog broja evropskih klubova, no, čini se da je i ova saga oko njegovog transfera došla kraju.

Kako tvrdi renomirani sportski novinar, Fabricio Romano, Viljareal će već u toku ovog dana pokušati da završi sve sa Almerijom i u svoje redove dovede upravo Umara Sadika, dok cifra još nije poznata, iako fudbaler ima izlaznu klauzulu od 60.000.000 evra.

Naravno, sigurno je da Viljareal neće izdvojiti toliku svotu novca, no ipak, očekuje se dobra zarada Almerije u ovom slučaju.

Osim Almerije, dobro će zaraditi i Partizan koji ima pravo na 40 odsto od transfera ovog fudbalera, što je i sam Miloš Vazura istakao kada je Sadik prodat u Španiju.

- Partizanu pripada 40 odsto od Sadikovog narednog transfera. S tim da čelnici Almerije mogu da otkupe 30 odsto za 3.000.000 evra, tako da bi nama ostalo deset procenata. Međutim, postoji i rok do kada to mogu da urade, a on ističe uskoro – rekao je generalni direktor Miloš Vazura

U svakom slučaju, Partizan može biti zadovoljan učinjenim i može strpljivo sačekati da nekoliko miliona "legne" na račun kluba u narednom periodu.

Video: Maestralni Sadik: Potezi koji su obeležili polufinale Kupa Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gejak

    14. avgust 2022 | 11:26

    I onda će za pola miliona kupiti njih par sa školskog igrališta, a ostatak u dzep zna se gde

  • Zulender 2

    14. avgust 2022 | 11:37

    Odlicno, tako da najbolja nogometna uprava moze na miru da zavrsi transfere ljajica, babovica, rnica, cirkovica, scepovica i onda mogu da napadnu nikad jace kvalifikacije za ligu konferencije!!!

  • simke

    14. avgust 2022 | 11:05

    Pa vi novinari ga vec 2 godine prodajete. Po vama je vec bio u man city pa barsa pa ovamo pa onamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA