≫ 

Srbin briljira u Francuskoj, dva gola Komnena Andrića: Klermon "torpedovao" bivši Rajkovićev klub

Fenomenalan je golgeter doskorašnji ofanzivac zagrebačkog Dinama

  • 0
Komnen Andrić Printskrin: Youtube/Clermont Foot 63 | Officiel

Daleko najuzbudljivija utakmica 2. kola Francuskog šampionata odigrana je u Remsu gde je gostujući tim Klermon porazio rivala rezultatom 4:2, i to posle velikog preokreta, zaista retko viđenog, u drugom polivremenu. U prvih 45 minuta bivši klub Predraga Rajkovića (letos otišao u Majorku) vodio je 2:0 golovima Dumbije i Beloguna, oba su bila iz penala, ali je u nastavku usledio totalni obrt - četiri pogotka gostiju u samo 26 minuta!

Prva dva bila su delo nekadašnjeg napadača OFK Beograda Komnena Andrića, prvi je dao iz penala (51), da bi 2:2 postavio u 62. minutu i tada već dobarno uzdrmao igrače Remsa.

poljuljani, demoralisani i van ritma, domaći su u nastavku poptuno poklekli i dopustili da prime još dva gola i prilično iznerviraju svoje navijače. Strelav trećeg gola bio je Muhamed Čam u 72. minutu, a samo pet minuta kasnije Rems je dotukao Angolac Žeremi Bela.

Andrić je, podsetimo, u tekućem prelaznom roku stigao u Klermon iz zagrebačkog Dinama gde je proveo tri sezone, a iako nije imao veliku ulogu u hrvatskom šampionu, uspeo je sebi da isposluje odličan transfer u jednu od boljih liga Evrope.

Klermonu je ovo bila prva pobeda u tekućoj sezoni koju je ekipa krenula ubedljivim porazom na svom terenu protiv Pari Sen Žermena (0:5).

Video: Komnen Andrić slavi titulu sa Dinamom uz srpske fore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA