≫ 

Totenhem u 96. do boda sa Čelsijem: Tuhel i Konte "režali" jedan na drugog, dva puta ulazili u klinč

Fenomenalna utakmcia, gosti do gola za egal u poslednjim sekundama utakmice

  • 0
Konte i Tuhel u žestokom okršaju Foto: Twitter/Printscreen

Spektakularnu utakmicu odigrali su londonski rivali i pretendenti na najviši plasman u Premijer ligi Čelsi i Totenhem, uz mnogo buke, tenzije i četiri postignuta gola, na kraju su se morali zadovojiti sa uzbudljivih 2:2 (1:0).

Ali glavni akteri meča nisu bili igrači, mada to čudno zvuči posle adreanslinskog duela, već menadžeri ekipa Tomas Tuhel i Antonio Konte koji su dva puta ulazili u klinč i umalo se pobili na vrhuncu velikih uzbuđenja i nervoze u oba tabora. Oba puta su morali da ih razdvajaju igrači, redari i njihovi saradnici...

Prvi put Nemac i Italijan su ušli u okršaj neposredno posle gola Hojberga za poravnanje Totenhema, kada je Konte u svom stilu energično i provokativno krenuo da slavi prema klupi Čelsija i u lice Tuhelu, čime je momentalno izazvao Tuhela i došlo je do klinča ove dvojice. Slika sve govori, gotovo da su režali jedan na drugog!

Ovakav meč nije mogao drugačije da se završi nego scenama punim tenzije sa samog kraja. Totenhem je preko Kejna pogodio za 2:2 u 96. minutu, ubrzo je sudija svirao kraj nakon čega su Konte i Tuhel ponovo ušli u gotovo fizički obračun. Jedan drugom su pružili ruke, ali toliko nevoljno i nervozno, da su u tom stisku krenuli da se nadjačavaju i potom da se jedan drugom unose u lice. Opet su morali da ih smiruju, da ih obuzdavaju, a to danas nimalo nije bilo lako.

Pogledajte drugu rundi okršaja Tuhela i Kontea koji su defintivno obeležili neverovatno uzbudljiv londonski derbi.

Što se same utakmcie tiče, moguće da bolje i uzbudljivije nije bilo od starta sezone.

Čelsi je apsolutno zasluženo imao 1:0 posle prvih 45 mnuta (volej Kulibalija posle kornera), ali je Totenhem zaigrao daleko bolje i konkretnije u nastavku, i bio nagrađen pomenutim hicem Hojberga. Igra se posle toga prilično rasplamsala, a "Plavci" su profitirali u takvom odnosu snaga u tranziciji i kontri koju je Ris Džejms, na nesebično dodavanje Sterlinga, materijalizovao u pogodak.

I taman kada je delovalo da "Pevcima" nema spasa, on je stigao preko savršenog kornera Perišića i sjajne reakcije glavom Kejna, za delirijum navijača Totenhema na "Stanford Bridžu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA