≫ 

Mozzart daje najveće kvote na svetu: Fjorentina 1,50, Vest Hem 2,00, Klub Briž 1,75!

Nigde nećete moći da nađete veće nego u Mozzartu

  • 0
Nikola Milenković, FK Fiorentina Foto: Profimedia/Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedelja je dan za nove izazove, puna prilika da se zaradi. Najkvalitetniji fudbal na Starom kontinentu se lagano i sigurno vratio na male ekrane, a program je sve sadržajniji i kvalitetniji.

Bukmejkeri Mozzarta su to iskoristili i spremili tri promo kvote za utakmice iz Italije, Engleske i Belgije. Najjači koeficijenti spremni su na kec na Fjorentinu u sudaru sa novajlijom Kremonezeom, potom na slavlje Vest Hema na gostovanju Notingem Forestu, kao i na dvojku na Klub Briž protiv Levena. Okršaj na Artemio Frankiju, kao i sve mečeve šampionata Italije, možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com, uz besplatnu registraciju.

FJORENTINA - KREMONEZE (NEDELJA, 18.30), KEC 1,50

Fjorentina je prošle sezone zauzela sedmu poziciju na tabeli Serije A i sakupila 62 boda. Ova pozicija omogućila je timu da se kvalifikuje za Ligu konferencije. U 38 mečeva Ljubičasti su ostvarili 19 pobeda i pet remija, a u kontrolnim utakmicama Fjorentina je u šest duela zabeležila tri pobede. Kremoneze je, prema rezultatima prošle sezone u Seriji B, zauzeo drugu poziciju i dobio direktnu kartu u elitnu diviziju. U 38 mečeva sakupio je 69 poena, zabeležio 20 pobeda uz devet ikseva, a ovu sezonu klub je počeo pobedom u Kupu Italije, gde je pobedio Ternanu sa 3:2.

NOTINGEM FOREST - VEST HEM (NEDELJA, 15.00), DVOJKA 2,00

Poslednja sezona bila je uspešna za Notingem Forest, koji se prvi put od 1999. vratio u Premijer ligu. U Čempionšipu je ostvario 23 pobede i 11 nerešenih ishoda, i posle plej-ofa se preko Šefild Junajteda i Hadersfild dokopao promocije. Prvo kolo je za Forest bilo neuspešno, pošto se desio poraz od Njukasla (0:2). Prošle sezone Vest Hem je ozbiljno napredovao. Zahvaljujući sponzorima tim iz Londona je ojačao mnoge pozicije, igrao je snažno u Ligi Evrope, gde je dogurao do polufinala. U 38 kola Premijer lige, Čekićari su zabeležili 16 pobeda i osam remija, i zauzeli sedmo mesto. Početak novog šampionata doneo je poraz od Mančester Sitija (0:2).

---------------------

Prognozziraj besplatno Mozzart Bet Superligu za milionski nagradni fond

---------------------

LEVEN - KLUB BRIŽ (NEDELJA, 18.30), DVOJKA 1,75

Leven je ovu sezonu u prvenstvu Belgije počeo na dobar način, pobedivši u prva dva meča bez primljenog gola. Pobedio je u gostima Kortrajk, a istim rezultatom slavio je kod kuće protiv Vesterla. U prethodnom kolu Leven je poražen od Antverpena u gostima sa 4:2. Klub Briž je sezonu počeo trofejom, pobedivši u utakmici Superkupa protiv Genta minimalnim rezultatom. U prvom kolu Pro lige, aktuelni prvaj je pobedio Genk na svom terenu, a zatim je poražen u gostima od Epena, dok je u poslednjem kolu odigrao je samo 1:1 protiv Varegema.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA