≫ 

Petrić nakon pobede u Novom Sadu brani fudbalere: "Dajte podršku samo igračima, ne morate nikom drugom"

Trener crno-belih nije bio zadovoljan određenim potezima svojih fudbalera, ali je poručio navijačima da pruže podršku igračima na terenu

  • 11

Partizan je nekako uspeo da savlada Mladost GAT u Novom Sadu minimalnim rezultatom i to nakon gola Svetozara Markovića u 95. minutu meča nakon centaršuta Fusenija Dijabatea. Sve je ličilo na još jedan kiks ekipe iz Humske i još jedan neuspeh u domaćem šampionatu, ali se štoper pobrinuo da Gordan Petrić na debiju osvoji tri boda.

Petrić je nakon utakmice istakao da su njegovi igrači delovali izuzetno nervozno, ali je isto tako uputio poruku pojedincima koji su vređali fudbalere crno-bele da to ne rade, već da im pruže podršku jer samo oni mogu da izvuku Partizan iz trenutne situacije.

- Ono što sam ja video, video sam dosta nervoze kod mojih igrača. Dosta nekih poteza koji nisu fudbalski, ali jedno mi je žao, kad ste dole na terenu čujete nešto što se ovako ne čuje, pojedinci prozivaju igrače. Ja mislim da treba dati podršku igračima i ne treba nikom drugom, ni meni, ni bilo kome, samo igračima jer nas samo oni mogu izvući iz ove krize - rekao je Petrić.

Bio je upitan Petrić i šta je to što misli da bi trebalo da se ispravi u igri crno-belih.

- Da se smire i da rade one fudbalske stvari u datom trenutku. To će sve doći, da li je došlo ovim golom u zadnjem minutu, videćemo, ali igrači su dosta emotivno i psihički istrošeni. Moramo da budemo mnogo pametniji u datim trenucima - zaključio je novi trener crno-belih.

Partizan naredni meč igra u četvrtak na domaćem terenu u plej-ofu za ulazak u grupnu fazu Lige konferencija, a protivnik crno-belih biće ekipa Hamrun sa Malte.

Video: Marković spasao Partizan od katastrofe u poslednjem minutu: Ogromno slavlje crno-belih na terenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA