≫ 

Superligaški pas "rase linijaš" zabavio publiku u Subotici, delegat je morao da reaguje

Subotička predstava iznedrila je neobičnog aktera

  • 1
pas superliga Foto: youtube/Superliga

Još jednu odličnu partiju pružili su igrači Spartaka, ali i njihov rival ivanjički Javor u sudaru dva možda i najprijatnija iznenađenja sezone, uz Novi Pazar. Meč u Subotici, u okviru 6. kola Superlige, završen je rezultatom 2:2, s tim da je Javot bio taj koji je morao da pojuri egal do kojeg je, na kraju, i došao. Oba tima ostaju i posle ove rudne u gornjem delu tabele sa lepim izgledima da se tu i zadrže ako nastave ovim tempom.

Elem, osim lepih akcija i golova, meč je obeležio i jedan kratkotrajni prekid, i to zbog "nezvanog gosta" na utakmici - psa.

Da li je u pitanju nečiji ljubimac ili je samo reč o lutalici koja je uspela da se probije kroz zidove trošnog subotičkog zdanja i dospe na sam teren, nije poznato, ali je definitivno "ukrao šou" na kratko. U jednom trenutku pas je došao do same aut linije i tu je sebi pronašao savršeno mesto da se ugnezdi. Mekana trava, mnogo mekane trave. Idealno mesto za izležavanje.

Ipak, njegov užitak nije potrajao dugo. Iako je dobro pazio da ne pređe okvire igrališta, pas "linijaš" je morao biti uklonjen, a za to se pobrinuo delegat utakmice. I publika se tada uključila, zabavila se dobacujući pošalice službenom licu:

"Nosi ga policajac", viknuo je jedan gledalac, dok je drugi dobacio: "neće te, ne boj se". 

Pomenutu situaciju možete pogledati na 01:57 minutu snimka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA