≫ 

Rat Kontea i Tuhela nastavljen na Instagramu: "Sreća pa te nisam video"

Menadžeri londonskih klubova ozbiljno podigli tenzije

  • 0
Tomas Tuhel, Antonio Konte, FK Čelsi, FK Totenhem Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Londonski derbi između Čelsija i Totenhema doneo je sve ono što ljubitelji fudbala vole - golove, preokrete, neizvesnost do poslednjih trenutaka, erupciju emocija, ali i tenzije, koje su posebno podgrejali treneri.

Tomas Tuhel i Antonio Konte su tokom meča ulazili u klinč dva puta, posle izjednačujućeg gola Totenhema za 1:1, kao i na samom kraju meča, i to posle rukovanja.

Tuhelu je zasmetalo što ga konte nije pogledao u oči kada su se rukovali, stegao mu je i povukao ruku, gestikulirajući da treba da ga gleda u oči, posle čega je umalo došlo do žestokog fizičkog obračuna.

Uskočili su svi sa klupa, kao i igrači, a oba trenera dobila su direktan crveni karton zbog ovoga.

- Uporedio bih to sa igračima koji krenu u tuču, ali ne bude ništa. Nije potrebno izvinjavanje, ovo je Premijer liga. Obojica smo se danas borili za svoje timove i niko nije uvređen, nismo se potukli, niko nije povređen. Meni to nije ništa specijalno. Proključalo je u trenutku, ali ništa loše. Dešava se. Blizu smo jedni drugih, meč pun tenzije. Samo je buknulo, ništa naročito - rekao je Nemac posle meča i spustio tenzije, ali ih je Konte ipak pojačao i to objavom na Instagramu.

Temperamentni Italijan je na svom "storiju" objavio snimak proslave Tuhela kod drugog gola Čelsija, kada je imao trk duž aut linije pored klupe Totenhema.

Tuhel je tada projurio pored Kontea, koji je spustio glavu i nije video trenera Čelsija kako slavi.

- Sreća što te nisam video... bilo bi zasluženo da sam te sapleo - napisao je Konte uz smajlije koji plaču od smeha.

Video: Kanga prozivao navijače Rendžersa po izlasku sa terena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA