Planić posle pobede odmah u naručje uzeo ćerkicu: "Bili smo bolji, ali ništa nije gotovo jer idemo u Beograd"

Veoma tople scene su došle i nakon utakmice Makabija i Zvezde

  • 2
Bogdan Planić, Zvezda, Makabi Foto: Telegraf

Fudbaleri Makabija iz Haife moraju biti dosta zadovoljniji rezultatom prvog meča plej-ofa Lige šampiona gde su bili bolji od Crvene zvezde na svom terenu sa 3:2. Veliki udeo u ovoj pobedi je imao i defanzivac Makabija, inače bivši igrač Zvezde, Bogdan Planić.

Bivši fudbaler Zvezde je posle utakmice istakao da je njegova trenutna ekipa bila dosta bolja i da je to pravi razlog zašto su i došli do pobede u ovom meču, kao i da su dosta bolje odigrali u drugom poluvremenu utakmice.

Iako ni sam Planić nije bio najzadovoljniji uslovima za igru po izuzetno sparnom i teškom vremenu.

- Veoma teška utakmica i po veoma teškom vremenu. Mislim da smo bili bolji tokom većeg dela utakmice, ako ne pričam subjektivno. Oni su prvo poluvreme odigrali pametnije nego mi, ali smo u drugo izašli da odigramo isto kao i prvo. Da pritisnemo visoko, da iznudimo greške i postignemo golove. Na našu sreću smo uspeli i svesni smo da nas čeka teška utakmica na Marakani u Beogradu - rekao je Planić, koji se dotakao i atmosferom koja će ih dočekati na Marakani.

- Očekujemo jako tešku utakmicu, mi igramo dobro ovde, ali i oni igraju dobro tamo. Iako smo pobedili mi nismo favoriti, moramo ući u meč oprezno i da se nadamo najboljem.

Video: Kapiten kapitenski: Milan Borjan pozdravio delije posle poraza, ekipa za njim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA