I Borusija "odjavila" Ronalda, da li ovo znači da će Portugalac ostati u Mančesteru?

Još jedan klub u nizu je odjavio da je zainteresovan

  • 0
Kristijano Ronaldo

Foto: Tanjug / AP

Kristijano Ronaldo je ovog leta nekoliko puta "dobijao nove klubove", da bi se to svakoga puta izjalovilo ili bi neko iz pomenutog kluba istakao da su to medijske priče. Najnoviji slučaj dolazi iz Nemačke, gde je Joakim Vacke demantovao da je Borusija i bila u pregovorima s ovim napadačem.

Vacke se oglasio pošto je "Bild" preneo da Borusija planira da dovede portugalskog fudbalera. Nemački mediji su objavili da je Ronaldo zainteresovan za prelazak u Borusiju sa kojom bi igrao Ligu šampiona.

- Volim tog igrača, to je svakako šarmantna ideja, to videti Kristijana kako igra na ''Signal Iduna Parku''. Ali ne postoji nikakav kontakt između nas. Sa te tačke gledišta, trebalo bi da prestanemo da pričamo o tome - rekao je Vacke.

Menadžer Mančester junajteda Erik ten Hag još jednom je demantovao da će Ronaldo da napusti engleski klub, pošto se prelazni rok bliži kraju.

- Ne znam zašto je Ronaldo posebno u fokusu. On je u našim planovima u nastavku sezone. To je sve što mogu da kažem - istakao je Ten Hag.

Video: Susret najvećih: Kristijano Ronaldo i Tom Brejdi oči i oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA