Sadik kao Jusein Bolt: Nigerijac dobio ubrzanje za pobednički gol protiv Sevilje!

Nekadašnji fudbaler Partizana još jednom na listi strelaca za Almeriju

  • 5

Igra Umar Sadik spektakularno, ne može mu se ama baš ništa zameriti! Koliko je nekadašnji fudbaler Partizana važan za Almeriju pokazao je i današnji susret sa Seviljom u kojem je ovaj tim bio žestoki autsajder, ali tako nije mislio sjajni Nigerijac.

Igrao se 55. minut kada je Sadik uspeo da postigne pogodak za Almeriju posle fantastične kontre koja je otvorena po desnoj strani. Loptu je Nigerijcu u idealnom trenutku dodao Robertone, ali ni to nije bilo sve.

Kao da je Sadik tada dobio neko dodatno ubrzanje i kao Jusein Bolt se "stuštio" pored odbrane Sevilje i ugurao loptu u mrežu, ispostaviće se za konačan rezultat, pošto su njegovi saigrači iz odbrane do kraja uspeli da izdrže sve napade Andalužana.

Almerija je ovom pobedom dospela na deveto mesto na tabeli, a Sadiku je ovo bio drugi gol ove sezone u španskoj Primeri.

Pogledajte kako je Nigerijac u stilu poznatog Jamajkanca uspeo da istrči kontru i zatrese mrežu Sevilje u videu na početku vesti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Asano gurao Bena u kontri, on mu uzvratio udaranjem po glavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA