Zvezdin rival Monako pretrpeo težak debakl u šampionatu, primio četiri "komada" kod kuće!

Troa demaskirao sve anomalije domaćeg tima

  • 3
PSŽ - Monako Foto: Tanjug - AP

Fudbaleri Monaka pretrpeli su težak poraz od Troe u 5. kolu francuskog šampionata - 2:4!

Ovakvom epilogu po tim iz Kneževine malo ko se nadao posle velikog boda koji je ekipa Filipa Klemona uzela na terenu nedodirljivog šampiona Pari Sen Žermena u prethodnoj rundi.

Ipak, Troa je uspeo da ubije narasli elan Monaka i da ga senzacionalno i ubedljivo potuče u njegovom dvorištu, i to pred dva vrlo bitna sudara ekipe iz Monte Karla, od kojih je jedan sa Nicom, a drugi onaj koji će se desiti u Beogradu protiv Zvezde u okviru 1. runde Lige Evrope (8. septembar).

Jasno je da će Monako posle ovakvog debakla morati da konsoliduje redove pred nadolazeće izazove i uprkos debaklu ne sme se potceniti kao rival koji ima ogroman kvalitet u svojim redovima.

Važno je reći da je Troa do pobede stigao sa igračem više gotovo čitavo poluvreme, pošto je pred kraj prvog dela meča Čileanac Maripan zaradio drugi žuti kareton. Zanimljivo, isti igrač je bio i strelac vodećeg gola za Monako, no prednost je okrenuta na stranu gostiju već do 45. minuta preko Tardijea i Odobera. Pomenuti Maripan je definitivno bio tragičar Monaka jer je i skrivio jedanaesterac iz kojeg su gosti dođli do egala, a isključenjem im je praktično osigurao bodove u Kneževini.

U nastavku, Balde i Salmije su dotukli domaći sastav koji je preko Fofane uspeo da dođe do nade (za 2:3), ali ništa sem toga u meču koji će sasvim sigurno pokušati domaći sastav što pre da zaboravi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • da ali

    31. avgust 2022 | 21:27

    sa igracem manje

  • Emko

    2. septembar 2022 | 23:23

    Ja sam navijač Zvezde, ali realno dali zvezda može da Igra? sta smo gledali pre 3 dana bruku. Daj džabe se nadate kada nemamo ni igrače, gde nam je napadač gde su nam levi i desni bekovi? Stoperi da nam igraju Bekove” ali 2 meseca su imali da dovedu igrače na te pozicije. I oni sta su uradili! prodaju Ohia jednu sedmicu Pre Evrope i pred derbi koga su doveli nespremnog igrača koji nije igrao 3 meseca onda sta dalje da pričamo samo će biti Bruka na stadion,i na kraju navijači ima da prozovu Terzica Mrkelu i ništa novo…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA