≫ 

Kad Natho postane "Tatko": Pogledajte emotivnu reakciju Bojana Perića na gol Partizana u večitom derbiju

Srpski glumac i voditelj je poprilično emotivno doživeo ovaj trenutak

  • 16

Iza nas je ostao 168. večiti derbi, još jedan derbi koji je završen bez pobednika. Zvezda i Partizan su remizirali sa 1:1 na stadionu crno-belih, te je tako ekipa sa Marakane zadržala prednost od sedam bodova. Bod Partizanu je doneo Bibars Natho, a to je na emotivan način dočarao i Bojan Perić, srpski glumac i voditelj.

Bojan Perić je neko ko je popularnost u Srbiji stekao igrajući u seriji "Vojna akademija", kada je interpretirao lik Stošića, po kom ga svi i dalje prepoznaju. Izuzev toga, Perić je vodio i novu sezonu "Survajvora", a već je nekoliko puta pokazao i da je deklarisan kao veliki navijač Partizana, kako mu je to u krvi.

On je i na ovom večitom derbiju bio pored terena, radovao se i navijao, a potpuni "emotivni naboj" je eskalirao kod gola Bibarsa Natha iz penala, što je Perić i ispratio.

Stao je iza gola, snimao je taj trenutak i to sve vreme ponavljajući "Tatko, tatko", inspirisano upravo prezimenom fudbalera iz Izraela.

Kako je to sve izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta.

Video: VAR doneo penal Partizanu: Natho ga iskoristio i doneo izjednačenje na večitom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA