≫ 

Piksi video strašan debi Čumića za Vojvodinu: Triler pobeda Novosađana u 92. minutu za drugo mesto!

Neverovatan prvi meč za tek pristiglog Čumića, sa dva gola potukao je Voždovac i doneo novu dozu delirijuma na Karađorđe, i to pred očima selektora reprezentacije

  • 0
Nikola Čumić Foto: MN Press

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi nije uzalud dolazio u Novi Sad, imao je šta da vidi što su ponudile ekipe Vojvodine i Voždovca - triler pobedu domaćih u 92. minutu uz dva gola debitanta u ekipi Milana Rastavca, Nikole Čumića.

Bivši igrač Radničkog i Olimpijakosa, kojeg je i Partizan do skoro silno želeo, pre samo tri dana pojačao je "Lale", a već na debiju pokazao da će biti jak adut u pohodu Voše na visoke pozicije ove sezone. Čumić je bio junak pobede Vojvodine sa dva gola, prvi je dao u 60. minutu, a drugi, za delirijum na "Karađorđu", u 92. minutu!

Strelac za goste, treći put ove sezone, bio je Burmaz, u tom trenutku za 1:1.

Debitant Čumić je inače meč krenuo sa klupe, u nastavku je ušao umesto Kabića i to je bio potez utakmice trenera Novosađana Rastavca.

Samo pet minuta bilo je dovoljno da Čumić postigne svoj prvenac, posle akcije na levoj strani, u kojoj su učestvovali neumorni Baraj i Simić, lopta je stigla do Đorđevića koji je odlično pronašao Čumića, a ovaj sa sedam metara pogodio za 1:0.

Voša je do kraja dominirala, ali se i Voždovac odlično branio i prave prilike su izostale sve do nadoknade vremena, a onda je na scenu ponovo stupio Nikola Čumić. On je primio loptu na osam metara i pogodio prvi ugao za 2:1 i veliku pobedu Vojvodine.

Voši je ova pobeda donela proboj na drugo mesto, bod iza Zvezde, uz meč više od Beograđana, sa kojima imaju da odigraju odloženu utakmicu u Novom Sadu. Biće to, verovatno, i duel dva jedina neporažena tima lige, dva tima koja su dosad najviše pokazala od početka sezone.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Video: Ovacije za Piksija na Čairu: Nišlije dočekale legendu tamo gde je sve počelo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA