≫ 

Meč koji su večiti rivali gledali u isto vreme: Monako pobedio Partizanovog rivala pred dolazak na Marakanu

Gol odluke dao je Embolo

  • 2
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija Švajcarska - Španija Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Monaka pobedili su Nicu na "Alianc Riviera" stadionu rezultatom 1:0 i tako se donekle iskupili za težak debakl u minulom kolu na svom stadionu protiv Troe (1:4). Ekipa trenera Filipa Klemona je takođe na ovaj način napravila dobru uvertiru za ono što je čeka u četrvtak na "Marakani" sa Zvezdom, na startu nove sezone u Ligi Evrope.

Podsećamo da je Nica rival Partizana u grupi Lige Konferencija pa je ovaj meč bio interesantan za oba beogradska večita rivala koji su, nema sumnje, u isto vreme ispratili jedan od derbija francuskog prvenstva. 

Strelac jedinog gola na utakmici bio je Švajcarac Brel Embolo u 69. minutu, tri minuta pošto je gostima bio poništen gol posle VAR intervencije (signaliziran ofsajd).

Kako bilo, pobeda Monaka je zaslužena jer domaći sastav gotovo da ništa nije pokazao u fazi napada, bio je bez ideje, bez dobre kombinatorike i bez šansi, tako da su to segmenti na kojima će tim Lusijena Favra morati da poradi u nastavku sezone. 

Nica u prvoj rundi Lige Konferencija, u grupi u kojoj je i Partizan, igra protiv nemačkog Kelna, dok se u isto vreme crno-beli sastaju sa ekipom Slovačko iz Češke.

Video: Partizanova petarda u Lazarevcu, Rikardo se javio sa tri gola: Najbolji detalji sa meča

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirko

    4. septembar 2022 | 23:01

    Lagano Monako dobija u četvrtak ako dodju u Bg sa najjačim timom..Sve ispod 3 komada u Borjanovoj mreži biće uspeh za ovaj limitiran tim zvezde

  • Srđan

    5. septembar 2022 | 10:40

    Potpuno nerealan naslov i tipično favorizovanje Parizana. Ispada da je Liga konferencija (III nivo) jače takmičenje od Lige Evrope (II po jačini takmičenje)...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA