≫ 

Ludilo mozga u Kolumbiji: Navijači sa mačetama u obračunu, jedan sa pištoljem krenuo u napad

Previše je ludaka svuda oko nas na ovom svetu

  • 1
kolumbijski huligani Foto: twitter/Andres_Paul

Veliki gradski derbi, najveći sudar Medeljina, odigrali su Independiente i Atletiko Nasional, dva kluba čiji navijači imaju istoriju nasilja. U duhu te tradicije protekla je i uvertira utakmice koja se pukom srećom nije završila pogibijom onih koji su branili "čast" oba kluba.

Dobro sakrivena kamera, sa sigurne pozicije, zabeležila je uznemirujući momenat koji se dešava u jednoj od onih tipičnih siromašnih četvrti Medeljina, ulica kao stvorena za zakazanu tuču. Tu je došlo do čeonog sudara dve navijačke grupe, u naletu su bili huligani Independijentea, i to naoružani mačetama, a poneki od njih i pištoljem?!

Drugi, ovi zeleno-beli Atletikovi, su se u toj situaciji dali u beg jer bi u suprotnom bilo mtrvih, ali sukob tu nije stao.

Na drugom snimku vidi se ista grupa mladića sa mačetama, ovog puta grupisana na jednom trgu, većina njih sa mačetama u rukama u poziciji za napad. Iz Kolmbije, ipak, ne dopriu informacije da li je bilo povređenih, osakaćenih, upucanih i mrtvih. Potpuno je neverovatna vest ako je sve prošlo bez žrtava sa ovakvim arsenalom naoružanja.

A ina terenu je sve pršalo, Independijente je pobedio 4:3 i odneo najvažniju pobedu u dosadašnjem toku sezone.

I posle meča je bilo nereda, haosa i obračuna navijača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks@77🔴⚪️🔴

    7. septembar 2022 | 19:51

    I onda neki pisu po portalima da smo mi divljaci 😜Razmislite malo …….

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA