Klop posle debakla Liverpula: "Ne plašim se da ću dobiti otkaz kao Tuhel"

Trener Redsa uveren da će pronaći rešenje za krizu svog tima

  • 1
Finale Lige šampiona FK Liverpul - FK Real Madrid  Jirgen Klop Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Liverpula doživeli su težak poraz na gostovanju Napoliju (4:1) u utakmici prvog kola A grupe Lige šampiona, a posle meča na stadionu "Dijego Armando Maradona" u Napulju, njihov trener Jirgen Klop izjavio je da se ne plaši da će proći kao njegov zemljak, trener Čelsija Tomas Tuhel.

Londonski klub otpustio je Tuhela posle poraza od Dinama iz Zagreba (1:0) na startu grupne faze elitnog takmičenja.

- Ne plašim se baš, nije takav slučaj. Naši vlasnici su vrlo smireni i očekuju da ja rešim situaciju, a ne neko drugi - izjavio je Klop posle meča sa italijanskim klubom, a preneli su brojni evropski mediji.

Nemac je istakao da njegovom timu nedostaje mnogo toga u igri i da se naredni rival Vulverhempton sigurno raduje meču s Liverpulom u Premijer ligi.

- Moramo da pronađemo novu vrstu fudbala, iako bi svi bili srećni kad bismo mogli da igramo kao ranije. Dugo nas nisam video manje kompaktne nego večeras. Napoli je bio jako dobar, ali mi smo im sve olakšali. Dosta toga nam nedostaje. Za tri dana igramo protiv Vulverhemptona. Ako su gledali utakmicu, verovatno sad ne mogu da prestanu da se smeju. Videće ovo kao savršen trenutak da se igra protiv Liverpula, a i ja bih se složio sa tim - rekao je trener Liverpula.

U drugoj utakmici A grupe Lige šampiona Ajaks je u Amsterdamu savladao Rendžers iz Škotske sa 4:0 (3:0), a kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić odigrao je čitav meč za "kopljanike".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    8. septembar 2022 | 11:46

    mozda sacekaju tri godine kao zvezda sa gradjevincem stankovicem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA