Vujadin Savić stao uz Srnića i Kataija: "Zvezdaše karakteriše zajedništvo, nadam se da se to neće ponoviti"

Nekadašnji štoper crveno-belih smatra da njegovi bivši saigrači nisu to zaslužili

  • 10
Slavoljub Srnić, Aleksandar Katai Foto: MN Press

Novo lice u stručnom štabu Crvene zvezde, ali dobro poznato na na najvećem srpsko stadionu, Vujadin Savić dao je opširan intervju za Telegraf u kom je govorio i o ne tako lepim scenama tokom prethodne evropske utakmice crveno-belih protiv Monaka, kada su navijači zvižducima ispratili sa terena Slavoljuba Srnića i Aleksandra Kataija.

Savić je pohvalnim rečima govorio o Srniću i poručio da će on uvek imati podršku od svih u timu.

- Srna je neko ko je pravi primer svima kada je reč o odnosu prema obavezama, treninzima i ljubavi prema Zvezdi. To jako dobro znam, jer smo igrali zajedno i bili deo ekipe koja je uvela Zvezdu u Ligu šampiona. Sećam se dobro i gola protiv Kelna koji nas je doveo do toga da prezimimo u Ligi Evrope. Od mene će uvek imati podršku, i ne samo od mene, već i od čitavog tima.

Velike reči izgovorio je nekadašnji štoper crveno-belih i za Aleksandra Kataija, ali i rekao da navijače Zvezde karakteriše zajedništvo, te da se nada da se takve stvari više neće dešavati.

- Mislim da Sale nije zaslužio da mu iko zviždi. Koliko je samo bitnih golova dao za Zvezdu... Mislim da neću pogrešiti ako kažem da je jedan najboljih fudbalera koje je Zvezda imala u 21. veku. Smatram da su zvižduci bili nepotrebni i da nema potrebe da se na takav način "podržava" iko. Zvezdaše karakteriše zajedništvo, i kada je dobro i kada je loše i nadam se da se takve scene neće ponavljati.

Kompletan intervju sa Vujadinom Savićem možete da pročitate ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AleksandarRK

    10. septembar 2022 | 21:39

    Tebe bre roki boli uvo bas za zvezdu...sta decko trazi u zvezdi posle tri onakva penala!?

  • fudbaler

    11. septembar 2022 | 01:08

    i jos filozof

  • Veri

    11. septembar 2022 | 00:22

    Zato vi crveno-beli nikad nećete razumjeti čuvenu izjavu velikog Duška Radovića :" za sve se navija Partizan se VOLI !!! "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA