Boaći poslao hrvatskog golmana u bolnicu: Udario ga kolenom u glavu, nastala drama na terenu

Jasno je da nije bilo namere bivšeg igrača Zvezde da to uradi, već je neoprezno pružio nogu kako bi pre stigao do lopte, pa je došlo do sudara

  • 1

Bivši napadač Crvene zvezde Ričmond Boaći bio je učesnik incidenta u kome je deblji kraj izvukao Dominik Kotarski, mladi golman PAOK-a, koji je završio sa potresom mozga u bolnici.

Boaći, koji sada nastupa za grčku Lamiju, u duelu sa PAOK-om ozbiljno je povredio talentovanog hrvatskog čuvara mreže u 10. minutu sudijske nadoknade vremena.

U pokušaju da dođe do lopte pre golmana i postigne gol, pružio je nogu u došlo je do žestokog sudara sa golmanom koji je istog trenutka ostao bez svesti.

Kako se vidi na snimku, Kotarski je glavom udario u Boaćijevo koleno i samo ostao da leži u nesvesti na terenu. Medicinski tim i Hitna pomoć su odmah reagovali, povratili su golmana koji je odmah prevezen u bolnicu na dalje preglede i ispitivanja i ustanovljeno je da je doživeo potres mozga.

Bivši fudbaler Zvezde je zbog svoje neopreznosti zaradio crveni karton i isključenje. Sve to možete pogledati OVDE.

Inače, utakmica je završena pobedom PAOK-a 1:0, a i na samom kraju je došlo do nemilih scena i maltene opšte tuče igrača i stručnih štabova.

Video: Opasan start Boaćija na Filipoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA