Najkontroverzniji trener u Srbiji odslužio 18-mesečnu kaznu: Vraćam se jači i spremniji

Istekla je suspenzija koju je temperamentno Vranjancu izrekla Disciplinska komisija FSS zbog nesportskog ponašanja na meču Dinamo - Trajal

  • 3
Dragan Antić Recko Foto: MN Press

Možda i najkontroverzniji trener i funkcioner u srpskom fudbalu u poslednjih nekoliko godina, sigurno najkažnjavaniji vraća se fudbalskom poslu. Dragan Antić poznatiji kao Recko ponovo može da se bavi fudbalom nakon što mu je istekla jednoipogodišnja suspenzija, odnosno, zabrana bavljenja fudbalom.

Antić je bio suspendovan na 18 meseci u martu 2021. godine zbog nesportskog ponašanja na utakmici Prve lige Srbije između njegovog Dinama iz Vranja i Trajala, što mu nije bio prvi eksces i incident koji je napravio i zbog koga je bio kažnjen.

- Neka prozvanima služi odluka na čast, idem u pohod narednim izazovima. Pokazao sam da se nikoga ne plašim, jedva čekam posao… Neću još dugo odmarati - najavio je Dragan Antić u izjavi "Sport klubu".

U međuvremenu je on uložio i žalbu Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, a presudu očekuje da ubrzo stigne.

- Žalio sam se Sudu za sportsku arbitražu, sa sedištem u Lozani. Očekujem brzo odluku, dokazaću da sam nevin. Ojačale su me nepravde, svašta sam preturio preko glave poslednjih meseci i godina. Idemo dalje, vraćam se jači i spremniji - poručio je Antić.

Video: Vranjanci burno slavili gol u Vlasotincu: Recko sa ograde komandovao, policija obuzdavala navijače

(Telegraf.rs / Sportklub.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    13. septembar 2022 | 18:49

    Znaci spreman je da preuzme Partizan kada uskoro "sutnu" Petrica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA