Zvanično: Zvezda vratila Srđana Mijailovića!

Crveno-beli dobili pojačanje poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji

  • 15
FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Kao što je i bilo najavljeno, novi fudbaler Crvene zvezde postao je Srđan Mijailović. On stiže iz Čukaričkog na Marakanu poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji.

Zvezda je tako dovela "svoje dete", igrača koji je ponikao na Marakani i kojeg je u prvi tim lansirao tadašnji trener Robert Prosinečki.

Čukarički se na svom sajtu zvanično oprostio od Mijailovića, kao i Mijailović od kluba sa Banovog brda.

- Mijailović je momak za primer, zahvalni smo mu na svemu što je pružio za Čukarički u proteklom periodu. Izašli smo mu u susret, momka je veliki zvezdaš, vratio se u svoju kuću i želimo mu sve najbolje u nastavku karijere – kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

- Odluka da se vratim u srpski fudbal i da dođem u Čukarički je bila najbolja moguća u tom trenutku. Nisam pogrešio, došao sam u sjajno organizovan klub, ostvarili smo dobre rezultate, proveo sam dve prelepe godine na Banovom brdu. Zavoleo sam sve ljude u klubu, želeo bih da im se zahvalim na svemu i nadam se da će Čukarički ostvariti svoje ciljeve u ovoj sezoni. Veliko hvala i Upravi kluba, koja mi je izašla u susret na kraju prelaznog roka – kazao je na oproštaju od belo-crnih Srđan Mijailović.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by FK Čukarički (@fkcukaricki)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sva sreca

    15. septembar 2022 | 17:15

    Sva sreca poslusao oca da ne ode u partizan kad je mogao

  • Zeka

    15. septembar 2022 | 18:28

    Ma bravo bre, kad god me niko neće, ja uvek mogu da se vratim u svoj voljeni klub.Ja bi ovo zabranio bez obzira o kom se igraču radilo.Nisi našao angažman u inostranstvu, niko te neće,VOLJNO SI.

  • Zoki

    15. septembar 2022 | 18:22

    Samo neka ssda tuzi Terzica (umesto Zvezdu), kao sto ce ga privesti pravdi zvezdaska javnost za sve sto radi. UPRAVA ODLAZI!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA