≫ 

Borjan posle novog evro poraza Zvezde: "Nije dobro, moramo da znamo čiji grb nosimo"

Kapiten je svestan da stvari ne idu očekivanim tokom po ekipu

  • 6

Zvezda nije blistala, Zvezda je ponovo pokazala brojne slabosti u evro izazovu, i ponovo je ostala bez bodova - pa je sada na dni tabele svoje grupe u Ligi Evrope.

Nije dobro...

Kapiten tima Milan Borjan mogao je samo da konstatuje lošu partiju kompletne ekipe protiv Trabzona u gostima i poraz od 2:1. 

- Teška utakmica za nas, nismo dobro izgledali, bilo je dosta individualnih grešaka iz kojih smo i primali golove, to ne sme da se dešava, pogotovo u Evropi, ali idemo dalje - rekao je kapiten fudbalera Crvene zvezde Milan Borjan posle poraza od Trabzona u Ligi Evrope (2:1).

- Na nama je da se odmorimo dva dana i okrenemo prvenstvu, kako bismo se spremili za nastavak. Ako ovako bude, bivhe teško, prvenstvo je prioritet i vodi direktno u Ligu šampiona. Na to moramo da se fokusiramo, ali i da vratimo naš stil igre i dominaciju - izjavio je Borjan novinarima posle utakmice.

Imamo kvalitet i vrhunske igrače, ali nedostaje samopouzdanje, zavrsani pas i još mnogo stvari, dodao je on.

- Treba biti realan i reći da moramo bolje od ovog. Zvezda je veliki klub i svi moraju da znaju čiji grb nose, te da na terenu pružaju i više od maksimuma - poručio je Borjan.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    16. septembar 2022 | 06:51

    Kanadski grb nosis

  • Mića

    16. septembar 2022 | 06:53

    Ne mijenjati trenere, več je rješenje u odlasku Terze i Mrkele. Doveli ove panjeve za debele pare gdje je dobar dio završio kod njih i menadžera. Kome nije jasno biće kad odu ali kasno. U ogledalu vidim ofk Beograd.

  • Vladimir

    16. septembar 2022 | 08:19

    Ovaj malo malo " moramo da znamo čiji grb nosimo".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA