≫ 

Jevreji zgroženi ponašanjem navijača Dinama: "Fudbal mora da se oslobodi fašista i nosilaca mržnje"

Reakcija na propagiranje nacizma od strane Bed Blu Bojsa

  • 9
FK Dinamo Zagreb Foto: AP/Tanjug

Evropski jevrejski kongres (EJC) osudio je ponašanje navijača Dinama iz Zagreba koji su u sredu popodne propagirali nacizam pred utakmicu Lige šampiona!

Dinamovi navijači, popularni Bed Blu Bojsi, napravili su korteo na ulicama Milana, na putu ka stadionu, i tom prilikom su dizali desnu ruku i salutirali poznatim nacističkim pozdravom.

- Apsolutno odvratno! Navijači zagrebačkog Dinama izvode nacistički pozdrav na ulicama Milana. Svet fudbala mora da se oslobodi fašista i nosilaca mržnje. Mržnje koja se sa fudbalskih terena širi na trgove - piše EJC.

Pored toga što su veličali nacizam, navijači Dinama učestvovali su i u tuči sa fanovima Milana i pre i posle utakmice. Tom prilikom jedan član BBB je nožem uboden u zadnjicu. Inače, Milan je u 2. kolu LŠ pobedio Dinamo rezultatom 3:1.

Video: Žestoka tuča Delija i Bed blu bojsa usred Vukovara a onda je uleteo i jedan Grobar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    16. septembar 2022 | 10:08

    Samo mi nije jasno zasto samo fudbal osloboditi, valjda treba izvrsiti kompletno oslobadjanje covecanstva od zla a ne samo fudbal.

  • Mlj1228

    16. septembar 2022 | 10:36

    To zapadni medij ne vide, i ako su u Francuskoj pod kontrolom jevreja! Da su to nekim slučajem Srpski nacionalisti, to ne bi skidali danima sa svih informativnih radio i TV kanala!

  • KKK

    16. septembar 2022 | 11:05

    NE SAMO FUDBAL, EVROPA JE U PITANJU , FASIZAM PRETI CELOJ EVROPI, NEMACKA NIKADA NIJE ZELELA DA SE ODUPRE TOME .!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA