Skandal u najavi: Predsednik FS Španije optužen da je organizovao orgije na račun saveza

Optužio ga je rođeni stric

  • 2
Luis Enrike

Foto: AP/Tanjug

Predsednik Fudbalskog saveza Španije Luis Rubijales našao se u centru skandala nakon trdnji njegovog strica Huana Rubijalesa da je organizovao orgije na račun Saveza!

Huan je bio šef kabineta svom nećaku i prijavio ga je da je početkom 2020. godine održao jednu zabavu u privatnoj kolibi u Salobreni, mestu na južnoj obali Španije, te da je iznajmljivanje kuće isključivo bilo za njegovo uživanje.

Na tu zabavu Rubijales je navodno pozvao grupu između osam i deset mladih devojaka i sve je plaćao karticama Saveza koji se u međuvremenu oglasio i sve demantovao.

- RFEF duboko žali i kategorički negira izjave bivšeg šefa kabineta predsednika. Intervencija Huana Rubiaklesa koju su objavile novine El Mundo novi je niz neistina i manipulacija bivšeg zaposlenog u Savezu u saradnji s onima koji teže stalnom kvarenju imidža predsednika.

Sam Huan Rubijales je nedavno otpušten iz Saveza, a tvrdio je da mu je nećak Luis još 2020. rekao da ovaj mora da pronađe način kako da novac iz saveza izvuče i da njegovom ocu. A kada je Huan to odbio, Luis mu je navodno rekao da ne želi više da ga vidi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • С-17

    17. septembar 2022 | 09:57

    Е код нас то нема. Сви су "поштени и вредни људи".

  • 🍉

    17. septembar 2022 | 09:06

    A gde im je provukao karticu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA