Čukarički je novi lider Superlige, Brđani dugo nisu delovali ovako moćno!

Ekipa sa Brda ima dva boda više od Zvezde i dva meča više od šampiona

  • 5

Fudbaleri Čukaričkog do daljeg će biti lideri Superlige koja polako, ali sigurno postaje sve interesantnija.

"Brđani" su opravdali ulogu favorita na krovu tržnog centra protiv Voždovca i pobedili domaći tim 3:0 (2:0), te tako preuzeli vođstvo na tabeli, dva boda ispred Zvezde uz dva meča više od crveno-belih.

Strelci za tim trenera Kerkeza bili su Ivanović, Kovačević u prvom poluvremenu, i Endiaje u drugom delu igre, za pečat na sigurnu i ubedljivu pobedu.

"Zmajevi", koji iza sebe imaju odličan niz rezultata, ovog puta nisu imali šanse jer su naišli na vrhunski organizovan tim, grupu igrača koji znaju šta hoće i kako da dođu do rezultata.

Prvi gol došao je kao rezultat sirove snage koju gosti imaju u Badamosiju. Momak iz Gambije je u duelu "oduvao" igrača domaćih u opasnoj zoni po Voždovac, rutinirano asistirao Ivanoviću, a ovaj postavio kopačku tamo gde treba za vođstvo.

Do kraja poluvremena, Čukarički je duplirao vođstvo atakom iz vazduha, koji je stigao od Kovačevića, a nakon vrhunski ubačene lopte iz ugla Docića. Kovačević je bio najbolji i najsnalažljiviji pred golom Krunića, brži od svojih čuvara i ubitačan u egzekuciji.

I to je bilo to, sa 2:0 na poluvremenu, Voždovčani su teško mogli da se nadaju bilo čemu imajući u vidu da im navala nije jača strana, i tako je i bilo.

Sve što smo videli u nastavku je sigurna kontrola igre Čukaričkog, dominacija u polju i kao šlag na tortu gol kojim su zapečatili današnju sjajnu igru, u režiji Ediajea.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    18. septembar 2022 | 16:10

    Svi budu prvi dok ne odigraju sa Zvezdom.

  • NekoKo Zna

    18. septembar 2022 | 15:31

    Sta je sa Adzicem???? Dosao iz Holandske lige i kao kapiten reprezentacije i sedi na klupi...??? Matijasevic obecao Dunjicu da Lucic mora da igra,pa sada izpasta Adzic....???

  • ???

    18. septembar 2022 | 16:12

    I onda dodje zvezda i odigraju sklanjalicuToliko o ozbiljnosti kluba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA