Misterija Luke Jovića: Italijani pišu da je odbio da uđe s klupe, evo šta kaže trener

Mnogi su se pitali zašto Srbin nije bio na terenu protiv Verone

  • 12
Luka Jović, FK Fiorentina Foto: Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Luka Jović je presedeo na klupi čitavu utakmicu protiv Verone, a posle meča se u nekim italijanskim medijima pojavila informacija da je Luka Jović odbio da uđe sa klupe.

Navodno ga je trener Vinćenco Italijano pitao da uđe sa klupe u drugom poluvremenu umesto Kabrala, u momentu kada je Fiorentina vodila sa 1:0, ali do toga nije došlo, već je Jović rekao da je povređen i da bi bilo bolje da preskoči ovaj meč.

Umesto njega, u igru je uašo Kuame, a Fiorentina je na kraju uspela da pobedi sa 2:0, pošto je Gonzales u 90. minutu stavio tačku na "i".

Posle meča se na konferenciji umesto Italijana pojavio njegov pomoćnik Danijel Nikolini, kojeg su takođe upitali i o tome zašto Jović nije igrao.

- Izbor Kuamea je jednostavan. Verona igra čovek na čoveka, bile su nam potrebne određene karakteristike u napadu. Izbor je diktiran ovim. Luka je dobio udarac u Istanbulu, pokušao je ali nije bio na 100 odsto, rekao nam je da nije baš dobro, pa smo radije stavili Kabrala. Nisam primetio da li se zagrevao - rekao je pomoćnik Fiorentine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk07

    18. septembar 2022 | 19:43

    Nista novo sto se tice Jovica, Jovic on je fudbaler koji misli da drugi trebaju da trce umesto njega a on bi samo da gura lopte u gol. E to neče moci nažalost. A Stojkovic Ocekuje od njega da mu osvoji svetsko prvenstvo. Alo bre sta to on vidi kao igraca kod Luke Jovica a ostali treneri ne vide. Ja njega vidim samo da je LENČUGA nece da trci da se zalaže.

  • Mane

    18. septembar 2022 | 20:28

    Folirant

  • Raša

    18. septembar 2022 | 20:42

    Sramota je gledati ga kako igra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA