≫ 

Mladost GAT ima trećeg trenera ove sezone, vratio se čovek koji je uveo klub u elitu pa dobio otkaz

Ristovski je tamo odakle nije ni trebalo da odlazi

  • 0
Ljubomir Ristovski Foto: MN Press

Nesvakidašnja "trenerska vrteška" nastavljena je u taboru novog superligaša, Mladost GAT, koji je nakon otkaza dosadašnjem treneru Aleksandru Linti doveo, tačnije vratio na tu poziciju Ljubomira Ristovskog - čoveka koji je i uveo klub u najviši razred fudbala u Srbiji.

Neočekivano, Ristovski nije dobio šansu da vodi tim u eliti, uručen mu je otkaz pred početak sezone, umesto njega klub je angažovao Branka Žigića, ali je i njega otpustio posle samo nekoliko kola, tačnije 1. avgusta!

Umesto Žigića kormilo je potom preuzeo Linta, koji je prethodno otpušten u Radniku, a nije se dugo zadržao ni u Novom Sadu. Zbog slabijih rezultata došlo je do razlaza Linte i Mladosti, a na klupu se vratio Ristovski.

Mladost je u toku večeri obnarodovala novine u klubu.

- Ljubomir Ristovski biće naš treći trener u tekućoj sezoni. Ne treba ga posebno prestavljati, imajući u vidu sav njegov doprinos klubu u prethodnih godinu dana. Kao jednom od najzaslužnijih za plasman u Super ligu, ukazaće mu se prilika, doduše posle 12 kola, da povede ekipu ka novim pobedama i novim uspesima - poručili su iz Mladosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA