Ridiger pričao o Anćelotiju i otkrio jednu anegdotu: "Najveći je, nadam se da nikad neće otići u penziju"

Nemac je imao samo reči hvale na račun svog novog trenera

  • 0
Antonio Ridiger Foto: Tanjug/AP

Ovo leto u fudbalu je bilo propraćeno sa nekolicinom veoma velikih transfera, što za ogromne svota novca, što besplatno. Jedan od onih koji spadaju u ovu drugu kategoriju jeste i transfer Antonija Ridigera iz Čelsija u Real iz Madrida bez obeštećenja, dok je Nemac već uspeo i da se ustali u prvoj postavi "Kraljevskog kluba".

Ridiger je već odigrao šest utakmica u La Ligi, postigao je čak i jedan gol, dok je odigrao i oba dosadašnja meča u Ligi šampiona, ali i onaj u Superkupu Evrope. Praktično, Ridiger je za jako kratko vreme postao neizostavni član ekipe Reala.

Nemac je za "Sport1" pričao i o svojim prvim danima u Madridu, kao i o tome koliku je pomoć imao od Tonija Krosa, saigrača iz reprezentacije, ali i Davida Alabe koji takođe priča nemački.

- Uvek smo se poštovali u nacionalnom timu, tamo smo razmenjivali tek poneku reč, nismo imali vremena. Ali onda sam ga upoznao ovde, u Madridu. On stvarno dobro priča španski, druželjubim je i dosta mi pomaže u svemu. Pomaže mi sa jezikom od prvog dana, on je baš kul tip - rekao je Ridiger, pre nego što je nastavio i otkrio jednu anegdotu o svom novom treneru.

- Tek sam stigao u svoju novu kuću u Madridu, proveo sam nekoliko sati sa porodicom. Pekli smo roštilj, zabavljali se, kad je neko zazvonio na vrata. Otvorio sam i video Karla tamo, vau! Ušao je, seo s nama, ručao i pričao. Upoznao je moju porodicu. I on je druželjubiv, sedeo je dva sata s nama i pričao o svemu. Nisam osetio nikad ništa slično, nijedan trener nije bio takav. Nikada niko nije prišao igračima kao što to radi Karlo. On je legenda, osvajao je trofeje kad sam ja bio dete. Nadam se da nikad neće otići u penziju - rekao je Ridiger

Video: Trener Napolija posle remija sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA